Dia primaveral a la Trobada de Velers del Club Nàutic l’Escala

Ruta de l'Anxova - creuer - Club Nàutic l'Escala
Ruta de l'Anxova - creuer - Club Nàutic l'Escala
  • 11/March/2019
  • Categoria: Regates

El Club Nàutic l’Escala celebrava la Trobada de Velers del mes de març el passat dissabte dia 9. Un dia primaveral va acompanyar durant tota la jornada a les tripulacions i les seves embarcacions, una desena a les que s’incorporava, per primera vegada aquesta temporada, el Dufour 41 de Pere Flo, el Tempus Fugit.

Cafè, pastes i… conferència!

Com sempre, la cita començava al voltant d’un esmorzar amb cafè i pastes i una conferència que va precedir la reunió de patrons. En aquesta ocasió, Xavi López, director esportiu del Club, va oferir una xerrada sobre Com preparar una regata als assistents. Ja a les 12 h, s’iniciava la navegació prevista per la jornada, un recorregut costaner de cinc milles per a les embarcacions de més eslora i de 2,3, per a les més petites. Les tripulacions tornaven a terra més tard, on van poder gaudir del ja clàssic dinar de la Secció que culmina les Trobades de Velers. Amb el restaurant del Club ja obert, aquest va tenir lloc a La Barrra del Port.

Novetats a les classificacions

Al ser la cinquena navegació puntuable per la Ruta de l’Anxova, l’organització aplicava un descarte. També com a novetat, es creava una classificació independent per als monotips J70 tal com indica l’Anunci de Regata. El líder d’aquesta categoria Regata és el Nauticescala 1, que aconseguia un altre primer parcial, aquest dissabte, amb Pat Pigott al timó. Entre els Rally, la primera plaça és per al Furri, el Dufour 40 de Ramon Almato, que descarta un tercer parcial i suma només quatre punts. El First 26Q de Gaietà López, el Rasca, és primer en la categoria Rally 2 amb nou punts.

Ens tornem a veure a l’abril!

La propera Trobada de Velers de la Secció de Creuer del Club Nàutic l’Escala serà el proper dissabte 6 d’abril. Una nova oportunitat de gaudir de la vela de creuer entre amics que començarà amb l’esmorzar i una xerrada sobre Navegació en rumbs oberts: el planeig.

Si et vas perdre la conferència… o vols refrescar continguts. Consulta la presentació:

Quines notícies vols veure:

11.8º C

Vent: 207 SSW 2.4Kts, 6.6 Max

image description