Aquest 2020, millorem les nostres instal·lacions!

  • 10/Febrer/2020
  • Categoria: Destacat, Port

Manteniment de molls i passarel·les

El Club compta amb un programa d’accions entre les que destaquen les obres de manteniment dels molls G i A, així com les passarel·les H, I, J i L. El pla contempla la neteja de tots aquests pantalans, als que s’aplicarà una nova numeració de poliuretà per tal d’unificar tots els amarradors del port. Les seccions flotants, per la seva banda, es sotmetran al seu manteniment anual, pel que les seves embarcacions seran reubicades mentre durin les operacions.

Renovació dels sortidors de l’Estació de Servei

Una de les mesures importants d’aquest any és la renovació dels tres sortidors de carburant dels que disposa l’Estació de Servei del Club. Els nous sortidors, més moderns, s’adapten a la tecnologia més actual i estaran connectats a un servei de pagament amb targeta de crèdit 24 hores.

Revisió dels amarradors i morts

Com s’ha demostrat durant el passat temporal Glòria, la prevenció és la millor eina per prevenir qualsevol accident. Per això, mantindrem una revisió acurada i permanent dels amarradors i els sistemes d’amarratge submergits del Club perquè la teva embarcació estigui sempre degudament amarrada. Si detectes qualsevol anomalia, comunica-ho immediatament per poder-ho resoldre, moltes gràcies.

Control d’accessos

El Port és un espai obert i accessible per tothom, és per això que el control del accessos és imprescindible per garantir la seguretat. En aquest sentit, revisem i millorem la senyalització de les àrees de pàrquing. També és important, però, que els usuaris i les empreses que hi treballen estiguin degudament acreditats.

Ets un professional i vols treballar dins el Club? Dona’t d’alta a la plataforma de coordinació d’activitats empresarials! Dirigida a les empreses que desenvolupen la seva activitat al Club, per encàrrec propi o dels socis i/o usuaris, t’ajudarà a millorar el control i l’adequació a la legislació vigent.

La seguretat al Club és cosa de tots, ens ajudes?

Quines notícies vols veure:

13.4º C

Vent: 304 NW 2.5Kts, 7.9 Max

image description