Ambaixadors del Club: febrer de cites importants pels regatistes més joves del Club

2022-Club Nautic lEscala-c-alfred-farre-vila de palamos-optimist (3)
2022-Club Nautic lEscala-c-alfred-farre-vila de palamos-optimist (3)
  • 22/Febrer/2022
  • Categoria: Esport, Regates

Els navegants més joves del Club estan vivint dues de les setmanes més intenses del seu calendari 2022 de competició. Un mes de febrer durant el que tant els nois i noies d’Optimist com la Maria Peñalba, en classe ILCA 4, s’enfronten a cites importants.

2022-Club Nautic lEscala-ambaixadors-c-alfred-farre-vila de palamos-optimist (1)

D’una banda, Nerea Obeso, Pablo Garriga i Mia Mateu, acompanyats de la seva entrenadora Lluïsa Puig, han participat al 32 International Vila de Palamós Optimist Trophy entre els dies 16 i 20 de febrer al CN Costa Brava – CV Palamós. Aquesta regata internacional ha suposat un gran repte a diversos nivells pels tres regatistes.

S’han enfrontat a una flota de fins a 532 nens i nenes de la classe Optimist procedents de 26 països diferents i també a la tramuntana, que ha deixat imatges de navegació espectaculars. La cita es resolia amb un total de set proves disputades.

2022-Club Nautic lEscala-Ambaixadors-maria-penalba

Maria Peñalba es prepara per la Copa d’Espanya ILCA 4

De l’altra, Maria Peñalba ha estat entrenant al Club Nàutic Cambrils amb la selecció catalana d’ILCA 4. L’objectiu: preparar-se per participar a la Copa d’Espanya de la classe, que tindrà lloc al mateix club entre els dies 24 i 27 de febrer.

Bon vent i bona sort, Maria!

Quines notícies vols veure:

13.0º C

Vent: 320 NW 10.2Kts, 20.0 Max

image description