Més de 140 inscrits al Campionat de Catalunya d’Optimist – Trofeu Mar d’Empúries

  • 11/April/2018
  • Categoria: Regates

Aquest cap de setmana torna la competició al Club Nàutic L’Escala amb la disputa d’una de les proves més importants emmarcades en la celebració del seu 50 aniversari. El Campionat de Catalunya d’Optimist – Trofeu Mar d’Empúries reunirà, entre els dies 14, 15, 21 i 22 d’abril, més de 140 regatistes d’Optimist dels Grups 1 i 2 procedents de tot Catalunya.

Les dues categories competiran per separat en format flota i s’enfrontaran a diverses proves d’uns 45 minuts, aproximadament. Les mànigues començaran a les 13:00 hores el primer dia, mentre que per a la resta de jornades l’inici s’ha programat a les 12:00.

Un mallot per als tres primers

Cada dia de competició, els tres primers classificats de cada grup rebran un mallot que lluirán durant la següent jornada de regates. L’entrega d’aquest mallot es realitzarà finalitzades les proves en un acte durant el que també es sortejaran varis obsequis entre tots els participants.

La regata podrà seguir-se en directe a través dels comptes de Facebook i Twitter del Club Nàutic L’Escala a través dels hastags #regates18 i #opticat18.

Quines notícies vols veure:

17.1º C

Vent: 235 SW 2.4Kts, 6.6 Max

image description