El Club Nàutic l’Escala, al Boot Düsseldorf

  • 27/January/2020
  • Categoria: Destacat, Promocions
  • Etiquetes: boot düsseldorf, costa brava sailing week, costa brava training camps, fira nàutica, forfait de temporada, promoció

Ahir acabava a Düsseldorf una de les fires nàutiques més importants d’Europa. La fira de la ciutat alemanya, el Boot Düsseldorf, començava el passat 18 de gener i reunia les novetats del sector tant pel que fa a embarcacions com a complements, serveis, instal·lacions portuàries i destins turístics nàutics, entre altres.

Forfait de Temporada 2020

El Club Nàutic l’Escala no hi ha faltat. Hi hem estat presents des de l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics. Des d’aquest espai, hem donat a conèixer el que serà el Forfait de Temporada 2020. Aquesta oferta, permet contractar sis mesos d’amarrador i tots els serveis del Club per gaudir de la teva embarcació a la Costa Brava amb les millors condicions. Ofereix, a més, altres avantatges adicionals com:

  • 10% de descompte per a embarcacions inferiors a 7 metres d’eslora.
  • 5% de descompte en el Pack Hivern de Varador l’Escala. Aquesta oferta inclou els serveis d’hissada, botadura, neteja de l’obra viva, antifouling i sis mesos d’estada al varador.
  • Una Ruta Guiada amb vela lleugera per a dues persones dues hores i un lloguer de caiac doble de dues hores a l’Àrea Esportiva del Club.

Costa Brava Sailing Week

D’altra banda, i de la mà de Xavi López i Jordi Puig, Director Esportiu i Director de l’Escola de Vela del Club, vam promocionar també la Costa Brava Sailing Week. Aquesta oferta, creada conjuntament amb agències immobiliàries locals, es dirigeix a les famílies i proposa gaudir del turisme nàutic més actiu a l’Escala. Disponible entre els mesos d’abril i octubre, inclou l’allotjament en un dels apartaments de les empreses col·laboradores del Club, i la possibilitat d’escollir entre vàries activitats nàutiques com la vela, el caiac, el stand up paddle, l’snorkel o les motos aquàtiques per compartir en família durant els dies d’estada a la Costa Brava.

Training Camps

Finalment, el Boot Düsseldorf també va servir per difondre informació sobre els Training Camps que ofereix el Club a través de la base de J70. Actualment, la base disposa de tres unitats d’aquesta embarcació a vela de competició, el que permet organitzar estades a l’Escala per a equips de la classe de tot el món. L’esport al més alt nivell es combina, així, amb el turisme i la descoberta de l’Alt Empordà i la Costa Brava des del mar.

Aquest 2020 es l’any del turisme esportiu. És doncs, una bona oportunitat per promocionar el Club com a seu de clínics i esdeveniments internacionals de la mà del Club de Turisme Esportiu del Patronat de Turisme Costa Brava.

Quines notícies vols veure:

16.1º C

Vent: 327 NNW 13.7Kts, 22.4 Max

image description