Els ambaixadors del Club Nàutic L’Escala competeixen a Port du Crouesty i Vigo

  • 5/June/2018
  • Categoria: Pesca

Els socis del Club Nàutic L’Escala de les seccions esportives de pesca i vela representen al port esportiu de la Costa Brava en diferents competicions nacionals i internacionals. El Club ha estat, així, molt present al Barracuda Tour, el concurs de pesca que organitza anualment Bénéteau, en aquest cas, gràcies a la col·laboració de l’empresa nàutica Nautivela.

El Barracuda Tour es disputava en dues fases. En la primera, el Challenge Amateur, Toni Exposito va medir-se contra prop de 55 tripulacions entre el 25 i el 27 de maig a Port du Crouesty. L’acompanyaven Toni Font i Teresa Salt.

Entre el 30 de maig i el 2 de juny, tenia lloc la prova reina de la competició, la Grand Finale. En aquest cas hi participaven Jordi Carreras, David Juanola i Principi Hereu. L’equip va firmar una excel·lent actuació al concurs i es classificaven desens del Grup Or.

Els J70 viatgen a Vigo

D’altra banda, el Club Nàutic L’Escala ha desplaçat un dels seus J70 al Real Club Nàutico de Vigo, que ha acollit l’Open d’Espanya de la classe els dies 1, 2 i 3 de juny i que serà la seu del Campionat d’Europa entre els propers 9 i 16 de juny. La primera prova ha comptat amb més de 20 monotips inscrits, entre ells el del Club escalenc, amb Vicenç Batlle, Jordi Puig, Valentín Baraibar i Elisa Corrochano com a ambaixadors.

De cara a l’europeu de J70, l’Escala hi participarà amb un equip liderat per Gerard Marín. Navegaran també Alexandre Cerdán, Sergi Pérez Eloy-Werner Edo i Carlos Manera Pascual. En aquest cas, s’enfrontaran a una flota que arriba a una vuitantena d’inscrits de set nacionalitats diferents. El repte està servit!

La presència en esdeveniments en altres indrets d’Espanya i Europa contribueix a promocionar el Club en un any tan especial com el del seu 50 aniversari. Els seus ambaixadors són la imatge del treball de l’entitat de cara a promoure els esports nàutics i situen L’Escala com un port molt a tenir en compte per acollir futurs esdeveniments esportius.

Quines notícies vols veure:

12.6º C

Vent: 205 SSW 6.7Kts, 7.9 Max

image description