El Club supera el temporal Glòria sense incidències greus

  • 24/January/2020
  • Categoria: Destacat, Port
  • Etiquetes: Glòria, port esportiu, temporal

Després de tres dies de pluges, vents de Llevant de més de 40 nusos i onades d’alçada, el temporal Glòria finalment ha acabat. Afortunadament, el seu pas pel Club Nàutic l’Escala no ha causat grans desperfectes a les instal·lacions i embarcacions del Club Nàutic l’Escala.

Gràcies a la revisió feta per Marineria del Club, hem detectat escasses incidències i de poca gravetat en embarcacions que es comunicaran a socis i usuaris abans que acabi aquesta setmana.

D’altra banda, pel que fa a instal·lacions, caldrà revisar torretes, el sistema de pàrquing, la il·luminació i altres sistemes menors. Amb tot, hem pogut disposar de subministrament elèctric ininterrompudament fent ús el grup electrogen quan ha fallat el subministrament general. D’aquesta manera, hem pogut disposar de tots els serveis, sobretot durant la primera nit (del 20 al 21).

Cal destacar la feina feta per l’equip en general i de Marineria en particular, que han organitzat torns doblats per atendre al temporal durant més de 48 hores. En aquest sentit, el personal de l’Àrea Esportiva també va col·laborar per cobrir les guàrdies i torns de nit.

Així mateix, mencionar la feina feta a la tardor, especialment la revisió dels sistemes d’amarratge submergits, i les tasques de preparació pel temporal. Gràcies a haver doblat i triplicat amarratges, així com la separació de les embarcacions del moll en la mesura del possible hem pogut evitar incidències greus.

Quines notícies vols veure:

13.9º C

Vent: 321 NW 7.5Kts, 33.5 Max

image description