41 participants a la Copa d’Espanya de Catamarà 2018

  • 18/June/2018
  • Categoria: Regates

La vela d’alta competició tornava a la Badia de Roses i al mar d’Empúries amb la celebració de la Copa d’Espanya de Catamarà 2018 entre el dijous 14 i el diumenge 17 de juny. El Club Nàutic l’Escala aposta novament, així, per l’esport d’alt rendiment en un any tan important com el del seu 50 aniversari. En aquest cas, integrant-se a l’organització d’aquest esdeveniment amb el Club de Vela la Ballena Alegre i la Reial Federació Espanyola de Vela. També hi han col·laborat la Federació Catalana de Vela i la Secretaria Nacional de la Classe Catamarà (ADECAT).

La cita va comptar amb 41 embarcacions inscrites distribuïdes en tres categories que van disputar un total de cinc proves. La flota catalana va destacar per sobre de la resta i s’enduia la victòria en totes les classes. Mitch i Ruben Booth del CV Palamós es van imposar entre els F18 amb tres victòries. Van completar el podi Jordi Sánchez i Alberto Torné del CN Segur de Calafell, amb dos primers llocs, i Fabián Manuel Migoya i Alexis Parcerisa del CN Castelldefels.

Triplet català també en Interseries. Els vencedors eren Iset Segura i Max Rondeau del CN Arenys amb un Nacra 15. Marçal Costa i Rita Booth del CV Palamós i també amb Nacra 15 es van adjudicar la segona plaça, mentre que la tercera va ser per Sergi Cadena i Sergi Cadenes del CN Vilassar amb un Hobie FX One.

Pel que fa a la categoria més nombrosa, la Classe A, amb 19 inscrits, el guanyador va ser Manuel Calavia del RCM Barcelona. A només un punt de distància, Adon Ibáñez del RCN Valencia es situava segon i Kiko Espí, del mateix club, tercer amb 16. Bona actuació de Marc Verdaguer del CN l’Escala, que es classificava cinquè amb un tercer i un quart lloc com a millors resultats.

Quines notícies vols veure:

12.5º C

Vent: 221 SW 2.9Kts, 6.6 Max

image description