Celebrem la Festa Major de l’Escala!

  • 27/August/2018
  • Categoria: Regates

Com cada any, L’Escala acomiada la temporada d’estiu amb uns dies de festes i activitats per tots els públics. Celebra Santa Màxima, la patrona de la vila, amb la seva Festa Major. Serà entre els dies 31 d’agost i 4 de setembre i com ja és tradicional, el Club també hi prendrà part activament, tot i que en l’any del seu 50 aniversari ho farà de manera molt especial.

L’última trobada de vela lleugera de l’estiu

L’acte central del Club per aquestes jornades serà la XVII Atena Regata, una trobada per a tots els aficionats a la vela lleugera que tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre. La cita, que tanca també la temporada esportiva estival de l’entitat, és oberta a tothom, amb independència de que disposin d’embarcació pròpia o no. Tots aquells que desitgin participar-hi podran fer-ho amb la seva embarcació o bé llogar-ne una de la flota de l’Escola de Vela del Club.

La regata, organitzada per delegació de la Federació Catalana de Vela i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, convoca a les classes Optimist, Laser Radial i 4.7, Europe i Open. Les inscripcions poden realitzar-se fins el dimecres 29 d’agost i les proves es disputaran el cap de setmana amb inici programat a les 12:00 hores.

Homenatge al 50 aniversari del Club

El Club, però, ja haurà estat molt present en alguns dels esdeveniments de la Festa Major de l’Escala 2018 i, en especial, el seu 50 aniversari. Serà un dels protagonistes de la presentació de les festes, i és que després del pregó, que se celebrarà el divendres 31 d’agost a les 20:30 hores a la plaça de l’Ajuntament, el Club rebrà un homenatge en motiu de l’efemèride. D’altra banda, també va col·laborar amb l’organització de la Travessa de Natació de l’Escala. La prova d’aigües obertes, va comptar amb la participació de fins a 538 nedadors que van poder escollir entre tres recorreguts diferents.

Fi de festa des del mar

La Festa Major de l’Escala finalitzarà el dimarts 4 d’agost amb un espectacle pirotècnic i aquàtic que tindrà lloc a les 22:00 hores a la platja del poble i que precedirà a un concert del grup de versions Banda Neon. Els focs artificials podran gaudir-se per terra, però també per mar seguint una sèrie de recomanacions de seguretat. Els artefactes aeris s’instal·laran a la zona de la Punta i en un radi d’uns 75 metres l’accés serà prohibit per al públic. A l’aigua, el radi s’ampliarà a 300 metres pels artefactes aquàtics. Les embarcacions hauran d’abstenir-se de navegar dins aquesta zona des de les 21:00 hores fins a 30 minuts després de l’espectacle.

Quines notícies vols veure:

15.6º C

Vent: 317 NW 17.1Kts, 22.4 Max

image description