Els nostres alumnes InserVela ja naveguen sols!

  • 29/January/2019
  • Categoria: Social

El projecte InserVela, que el Club Nàutic l’Escala engegava la tardor passada amb l’Ajuntament de l’Escala i la Federació Catalana de Vela, ha arribat avui a un moment clau. Després de vàries sessions d’aprenentatge de la navegació a vela, els sis alumnes del programa han superat avui la prova d’accés a la següent fase. A partir de la propera setmana començaran la formació teòrica i pràctica que ha de servir-los per poder obtenir la titulació de Monitor Col·laborador acreditada per la Federació Catalana de Vela.

Avui ha finalitzat, doncs, una nova etapa d’un projecte creat per facilitar la inserció laboral mitjançant l’esport de la vela a joves en risc d’exclusió social. Aquests nois, amb edats compreses entre els 16 i els 25 anys tindran l’oportunitat, amb ell, d’iniciar la seva carrera professional en l’entorn nàutic i, així, una relació per tota la vida amb el mar.

InserVela els ofereix, també, altres beneficis. El programa també està destinat a millorar la seva autoestima, potenciar les seves habilitats i fomentar el treball en equip, requisits per aconseguir l’apoderament personal i professional necessari per realitzar-se al món laboral.

Quines notícies vols veure:

13.9º C

Vent: 74 ENE 5.4Kts, 8.1 Max

image description