Jornada de Portes Obertes – Dones al Mar

  • 21/March/2018
  • Categoria: Social

51 dones, noies i nenes van participar de les activitats de la Jornada de Portes Obertes – Dones al Mar. La cita va tenir lloc el dissabte 17 de març i constituir la celebració del Dia Internacional de la Dona Treballadora per part de l’entitat escalenca. L’activitat s’enmarcava, també, en els actes de celebració del 50 aniversari del port esportiu de la Costa Brava.

Per reivindicar una major presència de la dona a l’esport, el Club va convidar al públic femení a gaudir d’una jornada d’esports nàutics. Les participants van poder gaudir de la vela lleugera i de creuer, del caiac i de l’stand up paddle.

La sortida en caiac i paddle surf va ser l’encarregada d’inaugurar les activitats a les 10:30 hores, aprofitant la calma de les primeres hores del dia. Els bateigs en vela lleugera i de creuer van iniciar-se a les 12:00 hores, amb l’entrada del vent en joc, i es van allargar fins les 13:00.

La jornada va culminar amb un aperitiu per totes les participants, moment que van poder aprofitar per comentar les experiències viscudes durant la jornada.

VI Jornada de l’Esport Femení de Girona

Però aquesta no ha estat l’única iniciativa del Club de la Costa Brava en motiu del Dia de la Dona Treballadora. El diumenge 11 de febrer participava a la VI Jornada de l’Esport Femení que organitza l’Ajuntament de Girona a la capital gironina.

L’entitat hi va estar present amb un stand on va exposar vàries taules d’stand up paddle i un dels seus J70. D’altra banda, va proposar activitats com un taller de nusos o una prova d’equilibri de paddle surf en sec. A més, va sortejar una ruta guiada per a quatre persones a L’Escala entre totes les participants. Va concloure la joranda amb una exhibició d’stand up paddle al riu Onyar que va oferir una imatge ben diferent i original d’aquest esport.

Descobreix totes les imatges de la jornada!

Quines notícies vols veure:

12.9º C

Vent: 326 NW 25.8Kts, 30.8 Max

image description