Seguim treballant per tu i la teva embarcació

  • 31/March/2020
  • Categoria: Port

Seguint amb les mesures que el Club ha adoptat i d’acord amb el treballadors, s’han establert un serveis mínims  en totes les àrees.

En aquest sentit, complint amb les restriccions del confinament i aplicant les mesures necessàries de prevenció dels treballadors, mantenim les revisions periòdiques de seguretat de les embarcacions amarrades al port i de les instal·lacions per mantenir-les en les millors condiciones higièniques possibles.

El temps no s’atura i cal donar servei a aquelles embarcacions que en cas de mal temps tinguin algun problema que pugui afectar la seguretat tant de l’embarcació com del port, a més de prevenir qualsevol deteriorament.

Mantenir una bona comunicació amb els socis i usuaris és molt important en aquests moments. Si tens qualsevol dubte o necessites conèixer l’estat de la teva embarcació, contacta amb nosaltres i t’informarem. Som al port per cuidar de la teva embarcació.

Són moment difícils, però des del departament de comunicació estem generant idees i propostes que ens ajudaran a passar millor el confinament. Les pots consultar a través dels diferents perfils que té el Club a les xarxes socials o a través dels grups de Whatsapp que hem creat per cada secció: Pesca, Vela Lleugera i Creuer. Ens agrada fer-ho, ens fa sentir útils i volem ajudar-te amb els que sigui possible des de la distància.

Restem a la teva disposició. Per qualsevol dubte o gestió, no dubtis en contactar amb nosaltres!

Quines notícies vols veure:

19.1º C

Vent: 61 ENE 7.4Kts, 14.3 Max

image description