El Club renova la seva col·laboració amb el Projecte Sèpia

  • 18/January/2019
  • Categoria: Social

El Club Nàutic l’Escala renova el conveni de col·laboració amb el Projecte Sèpia. El nou acord s’ha formalitzat, avui, divendres 17 de gener, amb la signatura del conveni per part del Sr. Jordi Roca, Secretari del Club i el Sr. Boris Weitzmann, en representació del Projecte Sèpia. L’acte ha tingut lloc a les instal·lacions del port esportiu al voltant de les 16:00 hores.

L’associació esportiva escalenca reafirma, així, a la seva voluntat de col·laborar amb iniciatives relacionades amb la conservació i la millora del medi marí. I la missió del Projecte Sèpia, millorar les condicions de reproducció dels cefalòpodes i repoblar les aigües de l’Empordà d’aquestes espècies, s’hi emmarca a la perfecció.

Preservar i divulgar

Amb aquesta tasca, el Projecte Sèpia assoleix, també, altres objectius. D’una banda, millora l’economia local ja que ajuda als pescadors artesanals a recuperar una pesquera tradicional i sostenible que havia estat molt important. Per l’altra, contribueix a la sensibilització ambiental de la població al divulgar el concepte de cuidar i “retornar al mar” perquè ens proporcioni aliment i vida durant molt temps.

Fruit d’aquest conveni, les dues entitats desenvoluparan futures accions conjuntes per donar a conèixer el projecte i difondre una actitud respectuosa amb el medi ambient.

Quines notícies vols veure:

13.1º C

Vent: 328 NNW 11.7Kts, 19.4 Max

image description