La Ruta de la Tramuntana torna al Club!

  • 2/July/2019
  • Categoria: Regates

Torna el gran repte del creuer d’alçada de l’estiu! El Club Nàutic l’Escala és, de nou, el port d’arribada de la ja clàssica Ruta de la Tramuntana. La regata, puntuable pel campionat de creuer d’alçada de les categories RI i ORC, tindrà lloc els dies 5 i 6 de juliol. La sortida serà el divendres a les 18 h al Club Nàutic el Balís. Per endavant, quedaràn les 54 milles en direcció nord que separen el port barceloní de l’Escala, tota una aventura ja que la navegació transcorrerà gairebé tota de nit.

La Ruta de la Tramuntana torna a ser, doncs, tot un repte per a la flota. La cita compta amb més de quaranta tripulacions inscrites, entre elles, tres representants de l’Escala. Són el Poma (Bénéteau First 31.7) de Pere Sala, el 102 Sud (Bénéteau First 34.4) de Gerard Marín i Vicenç Batlle i el Cresques, el Dufour 35 Classic de l’Escola de Vela del Club, que navegarà sota la direcció de Valentín Baraibar.

Recepció a l’Escala

El Club Nàutic l’Escala és l’encarregat d’acollir els regatistes i la cerimònia d’entrega de premis, que es celebrarà dissabte 6 de juliol a la plaça de la Seu Social del Club. Per a l’ocasió, el Club ha preparat una degustació de les millors ambaixadores de l’Escala, les anxoves, i un sopar per compartir experiències i gaudir de bons moments amb la resta de participants.

La Ruta de la Tramuntana és una iniciativa de Difusión Náutica, el Club Nàutic Skipper, la Federació Catalana de Vela, el Club Nàutic El Balís i el Club Nàutic l’Escala. Rep la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, la RANC, Societat Estatal de Salvament i Seguretat Marítima, Guàrdia Civil del Mar i Ports de la Generalitat.

Quines notícies vols veure:

18.2º C

Vent: 193 SSW 6.2Kts, 25.8 Max

image description