Tramuntana per la primera Trobada de Velers del 2020

Club Nàutic l'Escala-Trobada de velers
Club Nàutic l'Escala-Trobada de velers
  • 11/January/2020
  • Categoria: Esport

El 2020 de la secció de creuer del Club Nàutic l’Escala ha començat de la millor manera posible. Els navegants han donat la benvinguda a l’any a la Sala de Juntes del Club, on després del ja clàssic esmorzar, han assistit a la conferència “De l’Escala a Elba: una experiència nàutica.

El protagonista de la xerrada ha estat Josep Font, patró del Dafne i ha comptat amb la col·laboració dels altres tripulants que van participar en aquesta travessa mediterrània que els va dur a descobrir les costes francesa i italiana. L’activitat ha comptat amb l’assistència de fins una quarantena de persones.

Tramuntana per estrenar l’any

Al voltant de les 13 h, la flota ha iniciat la quarta Trobada de Velers de la temporada a l’aigua amb una tramuntana d’entre 15 i 20 d’intensitat. La navegació ha comptat amb una desena d’embarcacions i ha consistit en un recorregut d’unes sis milles amb sortida des de l’Escala, boia davant de Sant Martí d’Empúries i tornada al Club. Un cop a terra, la jugada s’ha comentat durant el dinar, que ha tingut lloc cap a les 15 h al restaurant Els Pescadors amb la presència de 24 navegants del Club.

J70 al capdavant

Els J70 del Club s’han adjudicat la prova d’avui de la Ruta de l’Anxova amb victòria ajustada del Nauticescala 1 liderat per Vicenç Batlle. En aquesta ocasió, els de Valentín Baraibar han acabat segons però mantenen la primera posició provisional de la divisió Regata. Aixó sí, amb només un punt d’avantatge.

El Rasca de Gaietà López (Bénéteau First 26 Q) segueix primer de la divisió Rally 2.

El tercer classificat d’avui ha estat el Dufour 35 SC de l’Escola de Vela del Club, el Cresques, que avança, així, al Hoodoo (Sundream Q) de Michel Ibañez i es situa en la tercera plaça del rànquing de la categoria Rally 1. Els dos primers llocs es mantenen i són per al Furri (Dufour 40) de Ramon Almato, quart a la regata d’avui, i el Poma (Bénéteau First 31.7) de Pere Sala, que ha acabat sisè.

Classificacions

Fotografies

Regata en diferit

Quines notícies vols veure:

17.2º C

Vent: 135 SE 8.6Kts, 25.8 Max

image description