Una quarantena de participants a la trobada de pesca de cefalòpodes

  • 21/January/2019
  • Categoria: Pesca

La secció de pesca del Club Nàutic l’Escala ha començat amb força. La primera trobada d’aquest 2019, celebrada el passat dissabte 19 de gener, reunia prop de 20 embarcacions i un total de 39 participants. Entre elles, els cinc tripulants de la Barca Escola del Club, que obre aquestes trobades de pesca a les persones que no disposen d’embarcació o experiència per fer-ho. A través d’aquesta iniciativa, tothom qui ho desitgi es pot iniciar a la pesca esportiva, aprendre i gaudir de la jornada amb els consells del seu patró.

Tots els participants van poder gaudir d’una jornada fantàstica practicant la pesca esportiva al mar d’Empúries, en aquesta ocasió, amb sèpies, calamars i pops com a objectiu.

Inici ben d’hora

La trobada de pesca de cefalòpodes començava al matí ben d’hora. A les 7:00 hores, els pescadors es reunien a la sala polivalent del Club per agafar energies amb un bon esmorzar i participar a la reunió de patrons. La sortida oficial era cap a les 7:45 hores i per endavant els quedava tot el matí per gaudir de la pesca.

Tornaven a port a les 13:00 hores, a punt per la pesada oficial de les captures aconseguides. Les embarcacions que aconseguien el màxim nombre de punts i, per tant, les que s’enduien els trofeus de la jornada, eren Escal, de Carles Sanahuja; Adrileix III, de Josep Baró; i Odin 3, de Jordi Moner. El reconeixement a la peça més gran va ser, en aquest cas, per Pili II, de Joan Rodríguez, que presentava una captura de 915 grams.

L’entrega de premis va finalitzar amb un sorteig d’articles de pesca oferts pel patrocinador de la lliga social de pesca de l’Escala, Nautivela – Bénéteau, i la jornada, amb el ja tradicional dinar de pescadors, que va reunir gairebé 30 persones. Com és habitual, les captures es van entregar al Centre d’Acollida i Serveis Socials de Girona. La propera trobada de la secció será el proper dissabte 2 de març i serà de tipus Open.

Quines notícies vols veure:

13.5º C

Vent: 322 NW 21.4Kts, 33.5 Max

image description