Dos embarcacions del Club participen a la XXV Ruta de la Tramuntana

  • 8/July/2018
  • Categoria: Regates

El Club Nàutic l’Escala rebia, de nou, les tripulacions participants de la Ruta de la Tramuntana, que enguany celebrava el seu 25 aniversari. Amb sortida des del Club Nàutic El Balís, la regata va enfrontar la flota a un recorregut costaner de 54 milles nàutiques fins l’Escala. La sortida es celebrava a les 18:05 hores del divendres 6 de juliol, pel que gran part del recorregut va transcórrer de nit. Dificultat afegida a unes condicions de vent suau i diverses encalmades.

Arribada de matinada

La victòria en temps real i en la categoria RI de la XXV Ruta de la Tramuntana era pel Don’t Ask (Bénéteau First 50) d’Alberto Fucale, que arribava a l’Escala a les 4:56:38 hores després de 10 hores, 51 minuts i 30 segons de navegació. L’equip encapçalava una flota que aniria arribant fins passat el migdia del dissabte 7 de juliol. En aquesta classe va competir una embarcació representant del Club Nàutic l’Escala, el Poma (Bénétau First 31.7) de Pere Sala, que lluitava també en la categoria A Dos.

L’Escala, però, va comptar amb un altre ambaixador a la regata. Era el Nial (Comet 45S) d’Isidre Blanch, que navegaba amb els ORC de la competició. En aquest cas, la victòria va ser pel X-Merit ((X-46 DK) de Tito Moure, del CN Veles i Velers, que finalitzava la travessa a les 5:20:18 després de 11 hores, 15 minuts i 18 segons de navegació.

Festa de comiat a l’Escala

El Club Nàutic l’Escala va acollir els regatistes que van poder descansar fins les 19:30 hores, hora en què es va celebrar la cerimònia d’entrega de trofeus a la Sala Polivalent de la Seu Social. Després, participants i acompanyants van gaudir d’un sopar de benvinguda amb anxoves de l’Escala i una fideuà.

La Ruta de la Tramuntana és una iniciativa de Difusión Náutica, el Club Nàutic Skipper, el Club Nàutic El Balís i el Club Nàutic l’Escala. Rep la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, la Federació Catalana de Vela, la RANC, el Saló Nàutic de Barcelona, Ausmar, Highfield, GlobalPlus, SIR, Spot i Glop.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

13.9º C

Vent: 92 E 10.6Kts, 11.5 Max

image description