El Club es prepara per rebre la flota de la XXV Ruta de la Tramuntana

  • 4/July/2018
  • Categoria: Regates

La XXV Ruta de la Tramuntana tornarà a recalar al Club Nàutic l’Escala. La clàssica cita de creuer, puntuable pel Campionat de Creuer d’Alçada per les categories RI i ORC, es disputarà entre els dies 6 i 7 de juliol amb una participació més que notable.

En la seva 25a edició, la competició proposa, com és habitual, un recorregut de 58 milles que suposa tot un repte al transcórrer, en gran part, de nit. Està previst que la flota surti del Club Nàutic El Balís el divendres 6 de juliol a les 18:00 hores i que recorri la costa en direcció nord fins a l’Escala.

L’Escala, vila d’acollida

El Club Nàutic l’Escala acollirà als regatistes i el lliurament de trofeus. La cerimònia es celebrarà a les 20:00 hores del dissabte 7 a la plaça de la Seu Social de les seves instal·lacions. Després, participants i acompanyants podran gaudir d’un sopar de benvinguda durant el que podran degustar anxoves de l’Escala i una fideuà.

La Ruta de la Tramuntana és una iniciativa de Difusión Náutica, el Club Nàutic Skipper, el Club Nàutic El Balís i el Club Nàutic l’Escala. Rep la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, la Federació Catalana de Vela, la RANC, el Saló Nàutic de Barcelona, Ausmar, Highfield, GlobalPlus, SIR, Spot i Glop.

Quines notícies vols veure:

17.2º C

Vent: 14 NNE 5.0Kts, 13.2 Max

image description