Yannick Tarrés i Valentín Baraibar guanyen l’Open Tardor 2021 de vela lleugera

Open Tardor 2021
Open Tardor 2021
  • 15/December/2021
  • Categoria: Social

El diumenge 12 de desembre finalitzava l’Open Tardor 2021 de vela lleugera del Club Nàutic l’Escala. La lliga social de vela lleugera reunia fins a una vintena de navegants per la seva setena i darrera prova, que es celebrava amb vent d’intensitat molt suau al mar d’Empúries.

El Laser 4.7 Yannick Tarrés s’adjudicava la màniga i s’anotava el seu tercer primer parcial alçant-se amb la victòria de l’Open Tardor 2021 en la categoria Infantil / Juvenil. La segona i la tercera plaça de la jornada eren per a l’Optimist Mia Mateu i el Laser Vicenç Batlle. El podi dels navegants més joves quedava completat amb els germans Núria i Nil Raimi.

2021-Club Nautic lEscala-vela lleugera-Open Tardor 2021

El Laser Valentín Baraibar, per la seva banda, era el guanyador de la lliga social de vela lleugera d’aquesta tardor entre els adults gràcies a la seva regular participació. Dos Laser més, Vicenç Batlle i Jordi Masià, aconseguien la segona i la tercera posició.

L’entrega de trofeus, que va anar acompanyada d’un pica-pica per a tots els participants, posava final a l’edició de tardor de la lliga, que s’iniciava el passat diumenge 13 d’octubre. Els aficionats a la vela lleugera del Club s’acomiadaven, així fins la propera, que serà la Trobada Open Cap d’Any, una cita especial que finalitzarà amb un sorteig de premis especials entre tots els participants. L’Open Hivern 2022 començarà el diumenge 9 de gener.

Consulta les classificacions!

Quines notícies vols veure:

16.3º C

Vent: 346 NNW 14.5Kts, 22.4 Max

image description