Ambaixadors del Club: Vicenç Batlle navega a l’Europeu ILCA a Itàlia i Marc Verdaguer al nacional francès de la classe Moth

Ambaixadors del Club: Marc Verdaguer participa al nacional francès 2021 de la classe Moth
Ambaixadors del Club: Marc Verdaguer participa al nacional francès 2021 de la classe Moth
  • 4/August/2021
  • Categoria: Esport

L’estiu també és competició pels ambaixadors del Club Nàutic l’Escala. Alguns d’ells, de fet, s’enfronten a cites importants del seu calendari com són Vicenç Batlle, Marc Verdaguer i Joan Fernández.

Batlle, per la seva banda, ha estat navegant l’Europeu Master de la classe ILCA 7 a Gargagno, Italia, del 23 al 29 de juliol. Un campionat complicat, segons el regatista del Club, degut a la gran varietat de condicions amb les que s’han enfrontat els participants. Han trobat dies sense vent i jornades amb intensitats superiors als 20 nusos. De fet, el títol es decidia amb només set proves celebrades.

Vicenç Batlle completava l’Europeu en la 34a plaça amb un 15è com a millor resultat de la general Standard Grand Master amb una nova i enriquidora experiència al seu palmarès: la de navegar en un llac.

Ambaixadors del Club: Vicenç Batlle participa a l'Europeu Master ILCA 2021 a Itàlia

Verdaguer, al Campionat Francès de Moth

Dos dies després l’acció es traslladava a França, on Marc Verdaguer ha disputat el Campionat Francès Moth del 31 de juliol al 3 d’agost. La cita, que ha tingut lloc a la Societé des Régates de Saint-Pierre Quiberon era la primera competició en aquesta classe voladora internacional per a Verdaguer.

El regatista del Club ha navegat amb una flota de més de 30 embarcacions i unes molt bones condicions de vent i de mar, que ha estat plana durant pràcticament tota la regata.

En un total de quatre jornades, els Moth han completat un total de 12 proves i Marc Verdaguer s’ha classificat en la 18a posició amb un 12è parcial com a millor resultat.

Verdaguer acaba la cita amb bones sensacions i la satisfacció d’haver complert objectius. I és que malgrat que encara faltin hores de navegació per preparar-se pel Mundial de la classe, el regatista del Club ha aconseguit fer molt bones sortides i s’ha endut una gran experiència d’aprenentatge cap a casa.

Joan Fernández participa al Campeonato Europeo Sur & Open 80 Aniversario Flota Vigo de la classe Snipe

El Real Club Nàutico de Vigo, finalment, és l’amfitrió del Campeonato Europeo Sur & Open 80 Aniversario Flota Vigo de la classe Snipe, on el navegant del Club Joan Fernández participarà acompanyat de Tono Famis, a bord de l’Invenntia. Aquesta, que tindrà lloc del 4 al 8 d’agost, serà la primera competició d’alt nivell d’en Joan i l’Invenntia, el Snipe que ha construit ell mateix i que estrenava el passat mes de desembre en aigües de l’Escala.

Endavant, equip!

Quines notícies vols veure:

15.0º C

Vent: 140 SE 9.1Kts, 12.2 Max

image description