Ambaixadors del Club: cap de setmana de premis!

ambaixadors del Club-optimist-vi-trofeu baix emporda-palamos
ambaixadors del Club-optimist-vi-trofeu baix emporda-palamos
  • 2/November/2021
  • Categoria: Esport

El Masnou i Palamós han estat les destinacions dels Ambaixadors del Club aquest cap de setmana, 30 i 31 d’octubre. I en les dues cites, els representants escalencs s’han endut premis a casa!

ambaixadors del Club-maria penalba-ILCA4-regata port masnou

Maria Peñalba, primera femenina absoluta a la Regata Port Masnou

La jove navegant Maria Peñalba participava amb molt bons resultats a la Regata Port Masnou disputada al Club Nàutic Masnou. Peñalba s’adjudicava dos trofeus que l’acrediten com la primera femenina absoluta i Sots 18 de la flota ILCA 4 de la competició.

La resolució d’una reclamació l’ascendia fins a la cinquena posició de la general després de completar quatre proves i aconseguir un tercer lloc com a millor resultat parcial.

La Maria continua, així, creixent com a navegant en aquesta disputada classe. Endavant Maria!

ambaixadors del Club-optimist-vi-trofeu baix emporda-palamos

Quatre trofeus per la delegació d’Optimist a Palamós

Mentrestant, al Club Nàutic Costa Brava – Club Vela Palamós, l’equip infantil d’Optimist va disputar el VI Trofeu Baix Empordà, on tots ells van navegar bastant bé i quatre d’ells s’adjudicaven algun dels trofeus en joc.

La cita va estar marcada per unes condicions meteorològiques complicades que van obligar a suspendre les proves previstes per dissabte. La regata es va resoldre, així, amb un total de tres mànigues celebrades el diumenge.

ambaixadors del Club-optimist-vi-trofeu baix emporda-palamos

Aquesta regata es dirigeix especialment a engrescar als debutants, que s’agrupen en el grup 3 de la classe. Entre ells, els ambaixadors de l’Escala es van endur tres premis. Arnau Jou aconseguia la victòria de la divisió, gran actuació que firmava amb un vuitè com a millor resultat parcial. Núria Puig, per la seva banda, pujava al tercer esglaó del podi, amb una sisena posició com a millor parcial malgrat no poder participar a la darrera prova degut a una ruptura de material. La quarta plaça, que també comptava amb premi, va ser per a Júlia Oliveras. En aquesta mateix grup, també van navegar Ariadna Puig i Arnau Carrés.

ambaixadors del Club-optimist-vi-trofeu baix emporda-palamos

El quart trofeu del cap de setmana va ser per a Pablo Garriga. Garriga va classificar-se segon del grup 1 des de la cinquena plaça de la general i un tercer lloc com a millor parcial.

Destacar també l’actuació de Mia Mateu, que malgrat no endur-se cap trofeu a casa, va destacar entre el grup 2 amb un fantàstic cinquè parcial.

Enhorabona, equip!!

Quines notícies vols veure:

14.8º C

Vent: 157 SSE 12.5Kts, 14.8 Max

image description