Marc Verdaguer torna del Mundial de classe A

  • 3/September/2019
  • Categoria: Regates

El regatista del Club Marc Verdaguer ja ha tornat a casa! Han estat pràcticament dues setmanes a Gran Bretanya i dos campionats en un camp de regates amb poca onada i vents forts que han portat els catamarans voladors al límit. I és que tant el Mundial de classe A com el nacional anglès d’aquests catamarans es disputaven a la badia de Weymouth, situada al sud d’Anglaterra.

La prova reina es celebrava entre el 23 i el 30 d’agost amb un total de 64 catamarans voladors inscrits. La cita es va resoldre amb 12 proves amb intensitat del vent ascendent. Les primeres, amb pressions més suaus, afavorien a Verdaguer, que aconseguia el seu millor parcial, un 14è, a la primera màniga. A mesura que va anar avançant la regata, la intensitat va anar pujant i l’exigència física, també. Cap al final, en Marc va començar a ressentir-se de la seva lesió a la cama i no va poder navegar l’últim dia de regata.

Campionat de Gran Bretanya

El regatista del Club finalitzava 32è d’una general que va liderar l’holandès Mischa Heemskerk i malgrat tot torna a l’Escala amb bones sensacions. De fet, aconseguia classificar-se en 14è lloc al Campionat de Gran Bretanya de catamarans classe A, celebrat entre el 18 i el 21 d’agost. Tal com explicava el subcampió d’Espanya 2018, que navega amb el patrocini de MV Sailing, Equip Yachts, distribuidors de Harken i el Club Nàutic l’Escala: “Al final nomes hem navegat dos dels quatre dies, el primer dia, una colisió entre regates em va deixar fora de joc. Ahir vaig poder apretar una mica més amb condicions de vent mínimes. Bones sensacions, encara que queda molta feina per recuperar-me i tornar a sentir-me segur sobre el cata.”

Quines notícies vols veure:

13.4º C

Vent: 92 E 9.6Kts, 25.8 Max

image description