El Club Nàutic l’Escala recapta 1.000 euros per la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

  • 8/July/2018
  • Categoria: Social

Una quarantena de persones ha participat, aquest diumenge 8 de juliol, a l’activitat organitzada pel Club Nàutic l’Escala per col·laborar amb la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Durant aquesta jornada, tots els que s’han adherit a l’iniciativa han pogut gaudir d’una sessió de vela lleugera, caiac o paddle SUP per 10 €.

Tots els diners recaptats es destinaran al Mulla’t. Un total de 1.000 euros reunits entre les persones que han volgut gaudir d’aquesta jornada de navegació solidària, pintures Jotun, Olimpia Group i el Club Nàutic l’Escala.

Un esdeveniment solidari

Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple és un esdeveniment impulsat per la Fundació per l’Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de donar a conèixer la malaltia. Durant un dia, dóna l’oportunitat a tothom de mostrar solidaritat envers les persones que pateixen la malaltia participant en les activitats organitzades per les instal·lacions que s’hi adhereixen.

Cada any, la campanya es centra en donar visibilitat a una problemàtica en concret relacionada amb l’esclerosi múltiple. En aquest cas, ha estat l’esclerosi múltiple infantil. Entre un 3 i un 10% de les persones que es diagnostiquen cada any són nens i nenes.

Quines notícies vols veure:

14.9º C

Vent: 106 ESE 10.8Kts, 14.2 Max

image description