Superem el rècord a la XV Escalagde!

  • 29/May/2019
  • Categoria: Regates

Ens preparem per una XV Escalagde de rècord! L’edició 2019 de la regata transfronterera de la Costa Brava compta amb 85 tripulacions inscrites. La flota, que engloba embarcacions amb bandera francesa i catalana, es reuneix avui a Cap d’Agde, que acull la benvinguda i la sortida de la regata.

Per endavant, els queden les 90 milles que separen la població francesa de l’Escala, recorregut amb inici previst a les 10 hores de demà dijous 30 de maig i una prova costanera que tindrà lloc dissabte 1 de juny al mar d’Empúries. L’aventura és, doncs, a punt de començar i posarà la guinda final a tres dies d’emocions i convivència l’entrega de trofeus, que es celebrarà al Club Nàutic l’Escala a les 19:30 hores i un sopar amb ball que començarà al voltant de les 20:30 h.

Novament, la regata podrà seguir-se en directe a través del següent enllaç:

  • Usuari: sorac2
  • Contrassenya: sorac2

Organitzen la XV Escalagde – VIII Empúries el Club Nàutic l’Escala i la Societé des Régates d’Agde et du Cap amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Vela, la Federació Francesa de Vela, Sodéal, Turisme de Cap d’Agde i el CV Golfus Empuriabrava. Rep el patrocini, a més, de Grup Audi Autopodium i Banque Populaire du Sud.

Fotografies

Quines notícies vols veure:

16.8º C

Vent: 200 SSW 6.1Kts, 25.8 Max

image description