Trofeu Open d’Hivern 2018

  • 1/March/2018
  • Categoria: Esport

Les baixes temperatures d’aquests dies no han afectat les ganes de navegar. El diumenge passat vam celebrar una nova jornada del Trofeu Open Hivern 2018 de Vela Lleugera, la Trobada quinzenal de navegants d’aquesta modalitat. Es van poder disputar 3 proves amb participants de diferents classes i edats.

El poc vent i la mar de fons van marcar la jornada, tot i que a l’última prova es va establir un llevant de 8-10 nusos, ideal per a la navegació.

En total s’han navegat ja nou proves, quedant una última jornada per a la seva finalització el pròxim 11 de març. A falta d’aquesta última jornada, dominen la classificació, en la categoria infantil-juvenil, Núria Raimí, i en la categoria Sènior, Pedro Viscasillas.

El Club Nàutic l’Escala celebra diferents trofeus Open al llarg de tot l’any, coincidint amb les 4 estacions, i celebrant proves dos diumenges al mes. Aquestes trobades tenen com a objectiu reunir a les diferents classes de vela lleugera i que puguin competir entre elles, aplicant un ràting a cada classe per tal d’equilibrar resultats. Poden participar d’aquestes trobades els propietaris d’embarcacions, els abonats a flota i si ho desitges i no disposes d’embarcació, pots llogar-ne una a l’Escola de Vela del Club.

Recordeu que la propera jornada es celebrarà el dia 11 de Març, on farem el lliurament de guardons del Trofeu Open Hivern 2018 de Vela Lleugera, t’hi esperem!

Quines notícies vols veure:

14.4º C

Vent: 129 SE 3.5Kts, 15.5 Max

image description