Condicions de publicació d’anuncis a la web

A qui està adreçada? Aquesta borsa s’adreça a aquells usuaris que vulguin ofertar o demanar articles relacionats amb el món de la nàutica.

Categories: Cada anunci s’ha d’introduir a la categoria corresponent.

Camps obligatoris: El teu nom, l’adreça electrònica i el telèfon són camps obligatoris. En el camp “escriu el teu missatge” posa-hi una frase que respongui el més acuradament possible al contingut del que ofertis. Això permetrà al receptor trobar i tractar els anuncis de forma més eficaç. Et recomanem pujar una fotografia del material a la venda.

Borsa d’amarradors: Pels anuncis publicats en la categoria “Borsa d’amarradors”, cal especificar el titular del dret d’ús preferent i el Club/Port al qual fa referència. El Club es reserva el dret a corregir/modificar el text de l’anunci, així com a no publicar-lo si manca alguna d’aquestes dades.

Acceptació de Publicació: Un cop enviis l’anunci i, sempre que els continguts siguin correctes, en un breu període de temps el publicarem.

Termini de publicació: L’anunci serà públic durant un període de 1 any. En cas de voler escurçar o perllongar aquest termini, pots notificar-ho a través de la secció “Contacte”.

9.2º C

Vent: 201 SSW 4.1Kts, 6.7 Max

image description