Compte enrere pel 2022 EurILCA Master European Championships de l’Escala

2022-nauticescala-EurILCA Master European Championships-8
2022-nauticescala-EurILCA Master European Championships-8
  • 21/September/2022
  • Categoria: Esport, Regates

Avui, dimecres 21 de setembre ha estat presentat el 2022 EurILCA Master European Championships, que tindrà lloc al Club Nàutic l’Escala entre els dies 7 i 13 d’octubre. L’acte ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de l’Escala a les 10:30 hores i ha donat el tret d’inici a les darreres setmanes de preparatius d’una regata que acollirà 263 navegants a l’Escala.

La presentació ha comptat amb la presència i les intervencions de Marta Rodeja, primera tinent d’alcalde i regidora de promoció econòmica, turística i de comerç de l’Ajuntament de l’Escala; Narcís Carreras, president del Club Nàutic l’Escala; Jordi Masquef, Diputat d’esport de la Diputació de Girona i vice-president segon del Patronat de Turisme Girona – Costa Brava i Josep Bofill, alcalde de l’Escala.

2022-nauticescala-EurILCA Master European Championships-5

El director esportiu del Club Xavi López ha estat l’encarregat de donar els detalls del proper 2022 EurILCA Master European Championships, una cita que reunirà a l’Escala una xifra rècord de navegants de la classe ILCA Master. Fins a 263 regatistes majors de 30 anys no s’han volgut perdre el Campionat d’Europa d’aquesta modalitat de vela lleugera individual.

La flota comptarà amb representants de 26 països europeus, però també d’altres indrets del món com Argentina, Austràlia, Brasil, Mèxic, Marroc, Estats Units i Canadà. Entre ells, fins a 11 participants majors de 75 anys i 21 dones, el que confirma que l’esport de la vela no entén d’edat ni de gènere.

2022-nauticescala-EurILCA Master European Championships-7

Tots ells navegaran distribuïts en dues àrees de regata situades davant el municipi de l’Escala i d’Empúries, el que permetrà gaudir de l’espectacle des del litoral marítim de la població. Per acollir-los amb totes les garanties, tant en el seu programa esportiu com social, Europeu ILCA Master disposarà de més de 60 persones que integraran l’organització de l’esdeveniment.

El Club Nàutic l’Escala organitza el 2022 EurILCA Master European Championships després d’haver estat seleccionat per part d’EurILCA (ILCA European Region) el passat mes d’abril.

La regata compta amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, la Reial Federació Espanyola de Vela i l’Ajuntament de l’Escala, així com de Ports de la Generalitat, la Federació Catalana de Vela i l’Associació Espanyola de la Classe ILCA.

També rep el suport logístic del Càmping La Ballena Alegre, del Club de Vela La Ballena Alegre i de l’empresa de serveis nàutics Nautivela.

Quines notícies vols veure:

18.7º C

Vent: 180 S 1.6Kts, 11.7 Max

image description