Un centenar de persones s’acosta al Club per gaudir de les activitats del Marina Day 2021

Marina Day 2021-caiac
Marina Day 2021-caiac
  • 12/June/2021
  • Categoria: Social

Avui, dissabte 12 de juny, el Club Nàutic l’Escala ha inaugurat la temporada d’estiu amb la celebració del Marina Day 2021. Una gran jornada durant la que un centenar persones s’han acostat al port per gaudir de les diferents activitats programades amb la col·laboració de les empreses i entitats ubicades al port. Una oferta variada de propostes nàutiques i de lleure d’accés gratuït o a preus molt populars ideada per convidar a la ciutadania a acostar-se a les instal·lacions portuàries i al mar per descobrir tot el que ofereixen en quant a serveis i activitats. Per tal d’obrir-la a tothom, el Club ha ofert el seu servei de moll d’espera gratuïtament durant tot el dia.

Un dia d’esports nàutics

La jornada ha començat al matí a l’aigua amb la possibilitat de gaudir de sortides familiars amb vela lleugera, caiac o stand up paddle a l’Escola de Vela del Club, així com d’una excursió fins a La Foradada amb moto aquàtica amb Jet Ski L’Escala. Gràcies a la col·laboració de Creuers Marenostrum, d’altra banda, s’ha ofert també una agradable excursió amb L’Escull, una de les embarcacions a motor de la flota de Creuers Marenostrum.

Club Nautic lEscala-Campionat Catalunya J70

Un dia de trobades

L’activitat al mar, però, ha tingut també altres protagonistes: els participants a les diferents trobades esportives que han tingut lloc durant el Marina Day. De bon matí, ha estat el torn dels aficionats a la pesca del Club. Una desena d’embarcacions i més de vint pescadors compartien una nova jornada de pesca i experiències que acabava al voltant de les 13 h amb un sorteig de material entre els assistents. Al voltant de les 12:30 hores, d’altra banda, arrancava el segon dia de competició del Campionat de Catalunya de J70. L’emoció de la competició a vela, tornava, així al Club amb la participació d’una quarantena de regatistes del més alt nivell de la classe. Finalment, a la tarda, l’activitat es traslladava al fons del mar de la mà d’Orca Diving i la segona Trobada de la Secció d’Activitats Subaquàtiques del Club, que consistia en un bateig de submarinisme.

Aprenentatge i diversió

El Marina Day 2021 també ha estat un dia per divertir-se tot aprenent coses noves a través de dos tallers organitzats per l’Ajuntament de l’Escala i el Maram. Un d’ells, es celebrava al matí donant a conèixer de la manera més pràctica, a tots els assistents, com salar anxoves a la manera tradicional. El segon, celebrat a la tarda a les instal·lacions de l’Escola de Vela els ha proposat construir una barqueta de vela llatina de suro.

Gastronomia i vistes

Per relaxar-se després de tota una jornada d’acció o bé per relaxar-se, el restaurant del Club La Barra del Port ha aportat la vessant més gastronòmica de la jornada amb un aperitiu especial Marina Day consistent en un pintxo d’autor del seu xef Eduardo Puig combinat amb una copa de cava i les millors vistes al port.

Marina Day - Trobada de Pesca

El dia dels ports esportius

El Club Nàutic l’Escala s’adhereix des de fa anys al Marina Day, una iniciativa impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (Acpet) amb el suport de Ports de la Generalitat, Turisme de Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava. Gràcies a la seva bona acollida, ja s’hi han sumat, també, altres ports d’arreu d’Espanya de la mà de la Federación Espanyola de Puertos Deportivos y Turísticos (FEAPDT).

Quines notícies vols veure:

22.7º C

Vent: 316 NW 12.6Kts, 26.6 Max

image description