Continua navegant… tot l’any!

rem
rem
  • 1/September/2021
  • Categoria: Esport

Al setembre, l’oportunitat de gaudir dels esports nàutics continua amb noves propostes perquè puguis fer-ho quan, com i sempre que vulguis!

Cursos de vela lleugera-club nautic escala

Cursos de vela lleugera, creuer i rem de mar

La millor temperatura de l’aigua ofereix les condicions perfectes per llançar-se i aprendre a navegar. Vela lleugera, vela de creuer o rem de mar?

Escull i converteix-te en tot un expert!

Rutes guiades-club nautic escala

Rutes Guiades

Gaudeix de la teva modalitat esportiva preferida amb el suport d’un instructor-guia! Aprèn i experimenta les sensacions de la navegació a vela, rem de mar, caiac o SUP mentre descobreixes l’Escala des del mar!

Consulta el calendari i fes la teva reserva

lloguer-club nautic escala

Lloguer

Ja tens experiència navegant i el que et ve de gust és gaudir-ne al teu aire? Reserva la teva embarcació de vela, el teu bot de rem, el teu caiac o la teva taula de SUP i cap a l’aigua!

Extraescolars

A l’Escala tenim la sort de poder gaudir del mar tot l’any… descobreix com en sortir de classe! Vela, caiac, stand up paddle, motonàutica, rem de mar: una proposta lúdica i formativa per a nois i noies d’11 a 16 anys amb la que gaudiràs de tots aquests esports nàutics a nivell bàsic i mitjà.

Més informació

Abonaments

Abona’t al pavelló del mar i navega tot l’any al millor preu! T’agrada el caiac, el stand up paddle, el rem de mar, la vela lleugera o la vela de creuer? Escull les teves modalitats preferides i descobreix el teu Abonament. Tant si tens embarcació pròpia com si no, navegar a l’Escala és fàcil: per aprendre, millorar, gaudir del mar entre amics… Sigui quin sigui el teu objectiu, tenim una proposta perquè naveguis durant tot l’any!

Més informació

Quines notícies vols veure:

0.2º C

Vent: 215 SW 3.5Kts, 6.1 Max

image description