Ambaixadors del Club: grans resultats de l’equip d’Optimist al Campionat de Catalunya G3

2022-club nautic escala-ambaixadors
2022-club nautic escala-ambaixadors
  • 24/May/2022
  • Categoria: Esport, Regates

Júlia i Aina Oliveras, Núria Puig, Arnau Jou, i Arnau Carrés han participat, aquest cap de setmana 21 i 22 de maig, al Campionat de Catalunya G3 disputat al Club Nàutic Garraf, on tots ells ho han fet molt bé com destaca la seva entrenadora Lluïsa Puig.

Amb una flota de prop de 100 regatistes i sis proves disputades, l’equip d’Optimist del Club tornava a casa amb molt bons resultats i entre ells, la victòria absoluta aconseguida per Júlia Oliveras. Amb tres primers, un segon i un tercer parcials, Oliveras aconseguia convertir-se en la guanyadora de la regata.

2022-club nautic escala-ambaixadors

Però no era l’únic premi de la delegació de l’Escala. Núria Puig es feia amb la segona plaça de la general Sots 13 i la primera Sots 13 femenina amb dues cinquenes posicions com a millors resultats.

A la vuitena plaça de la general, Arnau Jou sumava un meritori tercer lloc a la primera màniga del campionat i es classificava quart Sots 13 masculí. Aina Oliveras i Arnau Carrés, per la seva banda, finalitzaven la cita amb un 10è i un 9è millors parcials, respectivament, gran resultat que certifica la seva evolució com a navegants de la classe.

Maria Peñalba disputa el Campionat de Catalunya ILCA 4

Al Club Nàutic Arenys de Mar, mentrestant, Maria Peñalba iniciava la seva participació al Campionat de Catalunya ILCA 4, que té lloc els dies 21, 22, 28 i 29 de maig. El primer cap de setmana es resolia amb un total de 4 proves celebrades i Peñalba en la 22a plaça de la general. Caldrà esperar a diumenge 28 per conèixer el desenllaç de la regata.

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description