El Club celebra la regata de rem de mar L’Escala Coastal Rowing

2022-club nautic-escala-regates-rem-Escala Coastal Rowing, Rem-23
2022-club nautic-escala-regates-rem-Escala Coastal Rowing, Rem-23
  • 14/May/2022
  • Categoria: Esport, Regates

Amb la celebració de L’Escala Coastal Rowing, avui dissabte 14 de maig, el Club Nàutic l’Escala ha acollit la regata inaugural de la primera Lliga Catalana de Rem de Mar i la que ha estat la primera competició de la modalitat amb banc mòbil a la província de Girona.

La cita ha acollit fins a una trentena de remers d’Empuriabrava, Barcelona, Banyoles, Sitges i l’Escala, que han gaudit d’una meteorologia fantàstica per treure el màxim profit al seu esportiu preferit. A tots ells, la I L’Escala Coastal Rowing ha proposat un recorregut de 3.000 metres situat davant la costa de l’Escala, pel que tant els habitants com els visitants del municipi han pogut observar-la des del passeig marítim.

2022-club nautic-escala-regates-rem-Escala Coastal Rowing, Rem-23

En total s’han disputat fins a cinc mànigues, una per a cadascuna de les modalitats presents. Un cop finalitzades, al voltant de les 13:00 hores, l’entrega de trofeus ha reconegut les millors tripulacions de la jornada. L’acte ha comptat amb les intervencions de Gerard Marín, comodor del Club Nàutic l’Escala; Xavier Cros, vicepresident de la Federació Catalana de Rem de Mar i l’alcalde de l’Escala Josep Bofill.

2022-club nautic-escala-regates-rem-Escala Coastal Rowing, Rem-23

Irene Concepción i Eulàlia Sureda del club Xon’s Rem Empuriabrava han estat les guanyadores de la modalitat cadet doble amb un temps de 18:36:89. Pel que fa a la segona ronda del dia, la victòria entre les tripulacions individuals veteranes ha estat per Malgorzata Sak del Club de Rem Sitges amb un temps de 19:13:85, mentre que Toni Magariñes i Joan Marieges del Reial Club Marítim de Barcelona s’han alçat amb la victòria veterà masculí doble amb 14:48:46 de temps.

Josep Ventosa del Club Esportiu Olímpic Barcelona ha estat el millor master masculí individual amb un temps de 17:52:90 i l’equip conformat per Clauda Saavedra i Gero Von Lieres del Club Natació Banyoles s’han endut el primer premi entre els veterans mixtes dobles amb 16:19:49 de temps. La regata també ha comptat amb la participació de dues tripulacions quàdruples del Club Esportiu Olímpic Barcelona.

Amb aquesta estrena de luxe, la I Lliga Catalana de Rem de Mar s’acomiada fins a la seva segona cita del calendari, que tindrà lloc a Badalona el dia 23 de juliol.

Consulta les classificacions de la regata

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description