MedFoto, un concurs amb valors

  • 20/April/2023
  • Categoria: Mediambient, Social

Ja són obertes les inscripcions del MedFoto, un concurs que més enllà de la fotografia treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

Descobreix-lo i participa!

El passat dissabte 1 d’abril obria el període d’inscripcions de la tercera edició del MedFoto, el concurs de fotografia internacional que tracta sobre el mar Mediterrani i la seva relació amb les persones.

Organitzat pel Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive, el MedFoto té per objectiu posar en valor la fràgil relació entre les persones i el mar, així com donar a conèixer els valors naturals de l’entorn marí i fomentar l’actitud responsable de tots els agents que operen en el món marí i del públic en general. Amb la recollida i la difusió del material visual del concurs, el concurs treballa per contribuir al coneixement i la preservació del medi marí.

Et sumes al projecte? Participa! Les inscripcions seran obertes fins el proper 15 de maig!

El MedFoto és un concurs de fotografia obert tant a professionals com a aficionats a la fotografia i sota la temàtica El mar i les persones proposa recollir imatges de totes les seves vessants: des del paisatge a la vida marina, al que passa sobre i sota la seva superfície i també és obert tant a les activitats nàutiques esportives com professionals.

La tercera edició del MedFoto repartirà prop de 4.000 € de premis en metàl·lic entre els i les autores guanyadors/es de les diferents categories.

Quines notícies vols veure:

22.3º C

Vent: 61 ENE 13.0Kts, 14.6 Max

image description