Un 2024 per gaudir al Centre Nàutic del Club

 • 31/January/2024
 • Categoria: Esport

Un any més, l’objectiu del Centre Nàutic del Club és que t’ho passis d’allò més bé. És per això que et presentem les novetats de la temporada pel que fa a flota i activitats disponibles.

Vela lleugera, vela de creuer, rem de mar, caiac i stand up paddle… vine a gaudir del mar al Centre Nàutic del Club, on trobaràs sempre propostes adequades a les teves necessitats.

Descobreix les novetats de la temporada!

Ampliar i renovar la flota és un treball continu amb el que procurem oferir-te sempre un servei de la millor qualitat.

  • Substitució de l’embarcació de creuer Cresques pel Pinetell, un Bénéteau First 31.7 de 9,50 metres d’eslora amb el que s’ofereixen les activitats de Cursos, Abonaments, Rutes Guiades i Lloguers. Destacar, en aquest punt, l’ampliació dels serveis de lloguer de Creuer amb la possibilitat de reservar el Pinetell amb patró fins a dos dies. Condicions especials per Abonats a Flota Plus.
  • Ampliació i millora de la flota de vela lleugera amb l’adquisició de dues noves unitats de tipus RS Zest.
  • Renovació de la flota de rem amb la compra de noves taules rígides de stand up paddle i caiacs individuals.
  • Renovació de les llanxes i dels motors del Centre per tal de garantir una bona seguretat durant la teva pràctica esportiva.
  • Renovació de les veles de les embarcacions així com de l’acastillatge, cordam, etc.

Començar, aprendre, gaudir… Sigui quin sigui el teu objectiu a l’hora de sortir al mar, el calendari d’activitats del Centre Nàutic del Club segur que té una proposta per a tu:

  • Millora del contingut de la Rutes Guiades de caiac, SUP, Vela Lleugera i Creuer, amb els objectius d’afavorir la millora continua dels usuaris i usuàries i conèixer millor de l’entorn de l’Escala de manera respectuosa amb el medi ambient.
  • Ampliació de serveis amb l’oferta de càpsules formatives per a grups fins a 2 persones per treballar aspectes com: navegació amb asimètric, navegació amb foil, trimatge, tàctica de regates i maniobres.
  • Serveis destacats:

2023-Club Nautic lEscala-Caiac, Rem-surfing for science

Practicar esports nàutics a L’Escala és un plaer durant tot l’any!

Vine a gaudir amb tarifa plana del caiac, el stand up paddle, el rem de mar, la vela lleugera i el creuer amb un calendari ple de propostes pensades per tu.

Per a tots els serveis esportius: Informa’t amb l’App Nauticescala de l’estat de la instal·lació, avisos i activitats: Activa les notificacions push al teu dispositiu mòbil i estigues sempre al dia!

Quines notícies vols veure:

6.4º C

Vent: 215 SW 3.2Kts, 4.3 Max

image description