Portes Obertes – Vine a conèixer el Club, del 28 d’octubre al 8 de novembre !

  • 7/October/2020
  • Categoria: Social

Degut a la suspensió de diferents certàmens i salons previstos pels mesos d’octubre i novembre, el Club Nàutic l’Escala ha decidit organitzar unes jornades per donar a conèixer la instal·lació portuària, els serveis i activitats esportives als que dóna accés com són les activitats esportives, el lloguer d’embarcacions de vela i motor o la formació en titulacions nàutiques, així com les propostes que ofereixen les seves empreses col·laboradores.

Aquesta iniciativa s’emmarca en la campanya Vitamina Blava de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), la nova recepta per gaudir del mar i dels ports esportius.

Una proposta segura per gaudir amb amics i familiars

Properament desvetllarem les activitats i serveis disponibles durant aquestes jornades. El que sí que et descobrim avui són les dates i el format.

Les Portes Obertes tindran lloc del 28 d’octubre al 8 de novembre al Club i respectaran les recomanacions i restriccions emeses per les diferents autoritats respecte a la COVID-19. En aquest sentit, totes les activitats que s’organitzaran tindran lloc a l’aire lliure i s’han concebut per a grups de fins a sis persones. Per a poder-hi participar serà imprescindible fer reserva prèvia.

Reserva dates i vine a gaudir del teu Club i del Mar d’Empúries! Inscripcions a partir del 15 d’octubre

Quines notícies vols veure:

16.8º C

Vent: 355 3.8Kts, 16.4 Max

image description