La XXIII Trobada Ruta de l’Anxova finalitza amb èxit a l’Escala

2022-nauticescala-Creuer-31
2022-nauticescala-Creuer-31
  • 18/June/2022
  • Categoria: Social

Avui, dissabte 18 de juny, ha tingut lloc la darrera cita de la Trobada Ruta de l’Anxova 2021-22. La XXIII edició de la lliga social de creuer del Club Nàutic l’Escala ha estat tot un èxit. Ha comptat amb la participació de prop de 20 tripulacions que han disputat un total de cinc proves distribuïdes entre els mesos d’octubre de 2021 i juny de 2022.

La flota s’amplia

Una desena de tripulacions han celebrat l’última prova de la temporada. En aquesta ocasió, la secció de creuer del Club ha donat la benvinguda, a més, a dues noves embarcacions clàssiques a la flota. D’una banda el U-O Lourdes (Heard 23) de Martí Freixas, un model basat en un disseny de Falmouth Working Boats aparellat amb vela cangrea. D’una altra, la tripulació del Sula Bassana avui ha navegat amb el Muscadet, amb un disseny firmat per Philippe Harlé el 1963.

2022-nauticescala-Creuer-trobada ruta anxova

Una jornada per gaudir a l’aigua

Els navegants s’han trobat a l’Escola de Vela del Club al voltant de les 11 h, on després d’esmorzar han assistit a la reunió de patrons per conèixer el recorregut previst per la jornada. En aquest cas, un costaner de quatre milles per les divisions Regata i Rally I i un de dues, pels més petits, els de la categoria Rally 2. Malgrat que la boira ha retardat la sortida, en aixecar-se, ha tingut lloc una prova fantàstica a la costa de l’Escala acompanyada d’una marinada de bona intensitat perfecte per gaudir de la vela de creuer. El J70 Nauticescala 2 liderat per Valentín Baraibar ha estat el guanyador de la jornada seguit de prop pel J70 Nauticescala 3 patronejat per Walter Brandesky.

2022-nauticescala-Creuer-trobada ruta anxova

I els guanyadors de la XXIII Trobada Ruta de l’Anxova ha estat…

La prova d’avui ha servit per poder descartar la pitjor màniga de la temporada i descobrir els guanyadors, que han recollit els seus premis en un acte que ha tingut lloc a les 15 h al Restaurant & Gastrobar Bol Roig amb la intervenció del també navegant i membre de la Junta Directiva del Club Rafa Mundet. Tot i que el líder de la classificació general ha estat el Nauticescala 3 de Brandesky, guanyador de la categoria Regata, Matifou (Attalia) d’Olivier Caucat ha estat qui s’ha endut el reconeixement com a guanyador absolut de la XXIII Trobada Ruta de l’Anxova ja que la categoria Regata a la victòria absoluta. S’ha adjudicat, també, el primer premi de la flota Rally I, la més nombrosa, en la que Poma (Bénéteau First 27.7) de Pere Sala s’ha proclamat segon i Raig (Bénéteau First 27.7) de Josep Roca, tercer.

Gaietà López, armador i patró del Rasca (Bénéteau First 26Q), ha recollit el trofeu de vencedor de la categoria Rally II en haver-se, dedicada a les embarcacions d’eslora igual o inferior a 27 peus, mentre que el Koala (Jeanneau Sun Odyssey 26) de Carlos Palos s’ha proclamat subcampió d’aquesta divisió.

La darrera trobada ha acabat amb un dinar de la secció celebrat també al Restaurant & Gastrobar Bol Roig i que ha servit per compartir els millors moments del dia i de tota la temporada.

Consulta les classificacions

Reviu la regata en diferit

Fotografies

Quines notícies vols veure:

21.4º C

Vent: 213 SSW 5.1Kts, 6.1 Max

image description