Bandera Blava per a embarcacions

Et preocupa la preservació del medi marí?

2022-nauticescala-social-bandera blava
2022-nauticescala-social-bandera blava

Tu també pots obtenir la teva Bandera Blava per a Embarcacions!

Des de fa anys, el Club és mereixedor del distintiu Bandera Blava atorgat per ADEAC-FEE.

El guardó, de prestigi internacional, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i l’excel·lència en la prestació de serveis. També l’educació medi ambiental que difón entre els seus usuaris.

Renovem, així, el nostre compromís amb el medi ambient, la seguretat i la qualitat.

Uneix-te a la campanya, sol·licita la Bandera Blava per a Embarcacions!

Es una distinció, en forma de diploma i d’una petita Bandera Blava que s’otorga als armadors i usuaris d’embarcacions, que reconeix el seu comportament responsable i el seu compromís de respectar, difondre i fer respectar el codi de conducta ambiental Bandera Blava tant al mar, com al port.

  1. Acceptar el codi Bandera Blava de conducta al mar i omplir el formulari. El període de recepció de sol·licituds s’obre de l’1 al 30/6.
  2. Els interessats hauran de comprometre’s amb el codi de conducta. Mantindran una actitud de respecte i cuidaran del medi marí, donant exemple a altres patrons i animant-los a complir el codi de conducta. Denunciaran els excessos i les males pràctiques d’altres embarcacions.
  3. El Club enviarà a l’ADEAC una documentació que acrediti els mèrits del patró i el seu compromís amb el programa. La informació serà analitzada per l’associació, que determinarà si el patró és mereixedor del distintiu.
22.4º C

Vent: 61 ENE 8.6Kts, 14.6 Max

image description