Agenda i esdeveniments 2020

  • 10/Febrer/2020
  • Categoria: Pesca, Regates, Social

Vela de creuer

L’estrella del calendari de la secció de vela de creuer d’enguany serà, sens dubte, el Campionat de Catalunya de J70. La competició de monotips tindrà lloc del 19 al 21 de juny i congregarà el millor de la flota catalana… l’emoció està servida!

Tornen, també, les cites amb més història del Club com són la regata Escalagde (21 a 23 de maig), la Copa Comodor – Memorial Nandu Muñoz (2 i 3 de maig), l’arribada de la Ruta de la Tramuntana (3 i 4 de juliol) o la tercera fase de la Interclubs Empordà (10 i 11 d’octubre).

La secció també té lloc per la navegació més lúdica. Les Trobades de Velers continuen i convoquen a tots els amants de la vela de creuer a reunir-se per gaudir de la navegació plegats mes rere mes.

Pesca

La secció de pesca segueix essent una de les més actives del Club amb un complet calendari de trobades patrocinades per Nautivela per passar-ho bé pescant entre amics. Enguany, la Lliga Social de Pesca Nautivela-Bénéteau, compta amb sis convocatòries dedicades a diferents espècies i modalitats per tots els gustos.

Entre totes elles destaca el Barracuda Tour, que tindrà lloc el dia 25 d’abril amb un premi en joc molt especial: poder participar al Bénéteau Barracuda Tour, la competició internacional anual que organitza el constructor d’embarcacions francès.

Vela lleugera

Els aficionats a la vela lleugera també comptaran amb una agenda plena de propostes per tots els gustos. En la secció de competició, enguany celebrem la Regata Masters l’Escala de Laser Master, els dies 21 i 22 de març; la Costa Brava Sailing Meeting, els dies 4 i 5 d’abril; la Regata Atena, que celebra la Festa Major de l’Escala, entre el 5 i el 6 de setembre i la Regata Mar d’Empúries d’Optimist, el 26 i 27 de setembre.

Totes aquestes cites es combinen amb Rutes Guiades i la ja clàssica Regata Open, oportunitats per trobar-se, navegar i gaudir al màxim del Mar d’Empúries!

Esdeveniments socials

Al mar i a terra… el Club és un espai perquè en puguis gaudir també des de terra! Per això, l’agenda 2020 recull propostes en les que el més important és passar una bona estona entre amics. És el cas de la ja clàssica Diada del Soci, que celebrarem el proper dia 1 d’agost i que a més d’un sopar sota les estrelles inclou la possibilitat de venir a gaudir dels esports nàutics durant el dia.

L’11 de juliol torna la Barbacoa Popular per donar la benvinguda a l’estiu amb una vetllada i un sopar tematitzats i el 22 d’agost, la cita més musical del Club, el Concert de Música en Viu.

D’altra banda, l’Assemblea Ordinària de Socis tindrà lloc el 18 d’abril.

Conferències

Les seccions del Club també són espais per aprendre i compartir experiències. És per això que hem previst la celebració de diferents conferències obertes a tothom. Un espai per venir a viure el Club on us podrem escoltar, aprendre i sobretot compartir les millors experiències nàutiques dels socis i usuaris del Club.

Quines notícies vols veure:

22.1º C

Vent: 65 ENE 14.4Kts, 15.0 Max

image description