Ambaixadors del Club: tres premis per l’equip de l’Escala a la Regata Optimist Estartit

2022-club nautic-escala-ambaixadors
2022-club nautic-escala-ambaixadors
  • 11/May/2022
  • Categoria: Esport, Regates

Aquest cap de setmana, 7 i 8 de maig, els ambaixadors del Club més joves han participat a la Regata Optimist Estartit, on s’han adjudicat fins a tres dels premis en joc. Nerea Obeso s’enduia la plata de la regata amb un segon i un tercer parcials com a millors proves. Per la seva banda, Júlia Oliveras i Arnau Jou es classificaven primera i tercer, respectivament al rànquing G3, mentre que Mia Mateu aconseguia posicionar-se com a primera regatista Sots 11 de la competició.

Bons resultats que reflexen l’evolució positiva de l’equip, integrat, en aquesta ocasió per Nerea Obeso, Júlia i Aina Oliveras, Arnau Jou, Mia Mateu, Martí Flo i Arnau Carrés. Els van acompanyar, dissabte, la seva entrenadora Lluïsa Puig i diumenge, el també tècnic del Club, Jon Obeso.

La Regata Optimist Estartit ha reunit fins a una trentena d’embarcacions procedents de diferents punts de la costa gironina i barcelonina i s’ha resolt amb la disputa de quatre proves. Tres d’elles tenien lloc dissabte, amb un vent de tramuntana d’intensitat notable i la darrera, el 8 de maig, amb poc vent.

Enhorabona i endavant, equip!

Quines notícies vols veure:

19.4º C

Vent: 178 S 1.7Kts, 11.7 Max

image description