Ambaixadors del Club: l’equip d’Optimist participa a la regata WindBa Spring Cup

2022-nauticescala-Ambaixadors-windba spring cup
2022-nauticescala-Ambaixadors-windba spring cup
  • 22/June/2022
  • Categoria: Esport, Regates

Entre els dies 15 i 19 de juny, l’equip d’Optimist del Club s’ha enfrontat a una de les cites més internacionals del calendari de la temporada. Pablo Garriga, Júlia Oliveras, Nerea Obeso, Mia Mateu, Martí Flo i Núria Puig han participat a la WindBA Spring Cup 2022 organitzada pel Club Vela La Ballena Alegre i que ha servit perquè tant els participants com els seus tècnics es familiaritzessin amb el camp de regates del 2023 Optimist World Championship, que tindrà lloc del l’11 al 23 de juny de 2023.

Els navegants més joves del Club, doncs, han continuat guanyant experiència, en aquest, cas, competint integrats en una flota de prop de 150 regatistes procedents de diferents indrets de les costes catalana i espanyola, però també del continent europeu i fins i tot amb representants de països tan llunyans com Puerto Rico, Argentina o Estats Units.

Aquesta regata, però també ha estat molt especial per altres motius. Ha estat la darrera de Martí Flo com a navegant d’Optimist i també l’última de Lluïsa Puig com a entrenadora de l’equip escalenc. Un gran comiat per dos membres de la flota amb els que hem gaudit i après molt durant el seu pas per l’equip i que esperem veure ben sovint a l’Escala.

D’altra banda, el Club ha estat present a l’organització de la WindBA Spring Cup 2022 aportant la seva col·laboració en quant a personal tècnic, embarcacions de Comitè i Salvament, així com la infraestructura portuaria necessària per acollir les embarcacions de suport dels diferents equips participants.

Quines notícies vols veure:

22.2º C

Vent: 101 E 8.3Kts, 14.4 Max

image description