Nous serveis portuaris per aquest estiu 2022

2020-Club Nautic lEscala-port
2020-Club Nautic lEscala-port
  • 29/June/2022
  • Categoria: Port

Pel teu confort, els serveis del Club a la teva disposició es reforcen amb l’arribada de l’estiu.

Descobreix-los i gaudeix-los!

Perquè el més important és que puguis gaudir de la teva embarcació sempre que vulguis, el servei de subministrament de carburant del Club està a la teva disposició cada dia les 24 h gràcies al seu sistema d’autopagament amb targeta de crèdit.

Igualment, podràs disposar del servei assistit de l’equip de Marineria amb l’horari de 9 a 13 h i 15 a 19 h durant tot aquest mes de juny. Els mesos de juliol i agost, podràs sol·licitar-lo de 8 a 20 h.

2022-club nautic-escala-Abonats-vela

Descarrega ja la darrera versió de l’App Nauticescala, que et permetrà reservar material esportiu de lloguer i activitats nàutiques a l’Escola de Vela del Club, així com pagar les teves factures.

A més, l’aplicació compta ara amb un servei de missatgeria Push que recomanem que tinguis activat si vols estar informat de l’agenda d’activitats esportives i socials.

Si encara no la tens, fes la descàrrega a través dels següents enllaços i… a navegar!

El Club compta ara amb una tercera càmera que t’ofereixe una informació ampliada perquè puguis planificar millor les teves sortides. La tercera càmera s’ha enfocat en direcció a Cap Norfeu i se suma a les dues ja instal·lades prèviament i que es dirigeixen en direcció a la Casa Gran i la Punta Montgó.

La secció de meteorologia del web del Club t’ofereix també una previsió de fins a set dies i un panell de gràfiques amb informació sobre la direcció i la intensitat del vent, la temperatura o la pressió atmosfèrica, entre altres.

Per facilitar la teva estada al port, el Club compta ara amb un nou espai de neteja d’estris de cuina al teu servei. Trobaràs aquesta sala a l’edifici de la Seu Social i podràs accedir-hi mitjançant el codi de sanitaris del Club.

Més accessible i més ràpid perquè puguis carregar el teu vehicle elèctric sempre que ho necessitis, el punt de càrrega del Club s’ha renovat.

El nou punt ofereix una doble connexió i una velocitat de càrrega més ràpida. A més, és autoservei, de manera que quan necessitis utilitzar-lo només caldrà que et connectis a la seva aplicació mòbil.

Tant per moure’t pel port com per l’Escala… facilitem el teu transport!

Quines notícies vols veure:

17.0º C

Vent: 240 WSW 4.4Kts, 6.3 Max

image description