Doble reconeixement pel Club a la Festa de l’Esport de l’Escala

  • 1/July/2022
  • Categoria: Esport

El dijous 30 de juny, l’Escala recuperava la ja clàssica Festa de l’Esport, que havia quedat aturada arrel de la pandèmia. Enguany, el Club tornava a ser un dels protagonistes de la vetllada, dedicada a celebrar els mèrits d’esportistes, grups i clubs del municipi, i s’enduia dos dels premis entregats durant la cerimònia, celebrada a les 20 h al Museu de l’Anxova i de la Sal .

La jove regatista d’Optimist Júlia Oliveras era una de les guardonades de la nit gràcies a la seva sòlida trajectòria com a navegant. Membre de família de navegants i resident a l’Escala, la Júlia és membre de l’equip infantil del Club, juntament amb la seva germana Aina, des del 2017. El seu darrer èxit ha estat adjudicar-se el Campionat de Catalunya de la classe Optimist – Categoria G3 d’aquest 2022, celebrat al Club Nàutic Garraf.

En l’àmbit les entitats destacades per haver fomentat els valors inclusius i socials de l’esport, Xavi López, director esportiu del Club, era l’encarregat de recollir la distinció al projecte Vela Accessible. Aquesta iniciativa dona accés al mar a les persones en situació de mobilitat reduïda o discapacitat funcional des de fa anys i ho fa amb un enfocament inclusiu. D’aquesta manera, les activitats de vela lleugera del Club són obertes a tothom amb independència de les seves condicions socials o físiques.

També van assistir a l’acte el director gerent del Club Raimon Roca, part de l’equip de l’Àrea Esportiva, els companys i companyes de regates de la Júlia així com amics i familiars.

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description