La Bandera Blava 2022-23 ja oneja al Club!

  • 7/July/2022
  • Categoria: Mediambient

Avui, dijous 7 de juliol, ha estat hissada la Bandera Blava 2022-23 al Club Nàutic l’Escala. El distintiu de prestigi internacional, que ja oneja a l’entrada de la instal·lació portuària, reconeix els esforços del Club envers la millora constant de la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i la qualitat en la prestació dels seus serveis. D’aquesta manera, a més de reduir la seva petjada sobre el medi ambient, procura garantir la millor experiència a socis i usuaris.

2022-club nautic-escala-Bandera Blava 2022-23 - medi ambient

23 ports reconeguts a Badalona

El president de l’entitat Narcís Carreras i el seu director gerent Raimon Roca eren els encarregats de recollir-la durant l’acte d’entrega que va celebrar-se el passat dilluns 4 de juliol a l’Hotel Marina de Badalona. L’esdeveniment va estar presidit per Isidre Gavín, Secretari de Territori i Mobilitat i President de Ports de la Generalitat i va comptar amb la presència de l’Alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, el President de l’Associació de Eduación Ambiental y del Consumidor (ADEAC), José Palacios; el Director de Ports de la Generalitat, Pere Vila; el President de l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), Albert Bertran i els representants dels diferents ports guardonats.

En total, la ADEAC-FEE, responsable d’atorgar el reconeixement, ha concedit la Bandera Blava a 23 ports de tot Catalunya. Els mereixedors del distintiu es feien públics el passat mes de maig.

2022-club nautic-escala-Bandera Blava 2022-23 - medi ambient

Més que un distintiu: un compromís

Un altre dels aspectes que valora la Bandera Blava són les tasques de sensibilització ambiental que duen a terme els ports, un compromís, juntament amb el medi ambient, la seguretat i la qualitat, que el Club manté des de fa anys. A més, un any més ha convidat als seus socis i usuaris a unir-se a la iniciativa oferint la possibilitat de sol·licitar la Bandera Blava per a Embarcacions.

Quines notícies vols veure:

20.7º C

Vent: 223 SW 4.8Kts, 8.6 Max

image description