Ambaixadors del Club

2022-nauticescala-regates-vela lleugera-Atena Regata-105
2022-nauticescala-regates-vela lleugera-Atena Regata-105
  • 28/September/2022
  • Categoria: Esport, Regates

Els joves navegants d’Optimist i els regatistes de la classe ILCA i J70 representen l’Escala arreu on viatgen, però també fan d’amfitrions a les cites que tenen lloc al Club.

Descobreix les últimes novetats!

Aquests darrers mesos, l’equip de la classe ILCA Master del Club ha entrenat amb un objectiu: el 2022 EurILCA Master European Championships que tindrà lloc a l’Escala entre els dies 7 i 13 d’octubre.

Vicenç Batlle, Valentín Baraibar i Jordi Oliveras defensaran els colors locals entre una flota internacional de 263 regatistes després de participar a l’Atena Regata, que va tenir lloc al Club entre els dies 3 i 4 de setembre.

En aquesta cita va destacar la primera posició Master de la divisió Open aconseguida per Batlle, que va continuar amb la seva preparació al Campionat d’Espanya ILCA Master celebrat a Sant Feliu de Guíxols del 15 al 18 de setembre.

2022-nauticescala-Ambaixadors-optimist

L’equip d’Optimist és un dels més consolidats del Club, i és que compta amb fins a 10 integrants. Tots ells han tingut doble cita a casa amb l’Atena Regata i la XII Mar d’Empúries disputada els dies 24 i 25 de setembre, calendari al que han afegit la seva participació al Clínic Windba que va tenir lloc entre el 5 i el 10 de setembre al Club Vela la Ballena Alegre. Aquests entrenaments han acollit una nombrosa flota, i és que permetia navegar en el camp de regata del proper Mundial 2023 de la classe.

La jove navegant Mia Mateu aconseguia la tercera plaça de la divisió Sots 11 tant a l’Atena Regata com a la Mar d’Empúries. Un gran inici de temporada després de la seva participació, a l’estiu, en dues regates internacionals, el Trofeo Simeone Lombardi i la Ora Cup Ora, ambdues al llac de Garda, Itàlia.

Ara, la Mia i en Loris Mateu, la Nerea Obeso, en Pablo Garriga, l’Arnau Carrés, l’Arnau Jou, la Júlia i l’Aina Oliveras, la Núria i l’Ariadna Puig tenen per davant el Circuit Català de la classe Optimist, iniciat a l’Escala amb la regata Mar d’Empúries.

2022-Interclubs Emporda-nauticescala-ambaixadors-j70

El Club compta amb tres tripulacions de J70 que entrenen periòdicament amb l’objectiu de millorar i preparar-se per futurs reptes com és la XXI Interclubs Empordà. L’equip liderat per Marc Verdaguer es va estrenar el cap de setmana del 24 i 25 de setembre a la primera fase de la regata itinerant de creuer de la Costa Brava. Amb dues proves disputades, el Nauticescala 3 és segon de la divisió ORC.

Els equips de Valentín Baraibar i Josep Calpe s’incorporaran a la regata a la seva segona fase, que tindrà lloc a l’Estartit entre els dies 8 i 9 d’octubre

Quines notícies vols veure:

22.1º C

Vent: 80 E 9.8Kts, 14.4 Max

image description