Ambaixadors del Club: l’equip d’Optimist participa al Trofeu Ciutat de Palma

  • 9/December/2022

Entre els dies 3 i 7 de desembre, els nois i noies de l’equip d’Optimist del Club s’han desplaçat fins a Mallorca per participar al Trofeu Ciutat de Palma, organitzat pel Real Club Náutico de Palma. Ha estat una cita important per a Nerea Obeso, Júlia i Aina Oliveras, Pablo Garriga, Arnau Jou, Mia Mateu i Arnau Carrés.

En aquesta nova experiència competint fora de casa, han pogut navegar en una flota de més de 300 regatistes de la classe amb representants procedents de 18 països diferents. Formaven part de la delegació catalana, composta per 49 nois i noies de la classe Optimist.

La regata es resolia únicament amb les proves classificatòries disputades els dos primers dies. El diumenge es celebraven quatre mànigues amb condicions complicades de vent i onada i el dilluns, dues amb 10 nusos de vent. Els dos darrers dies de competició, la manca de vent no va permetre arrancar les finals, en les que els representants del Club s’havien classificat pels grups bronze i esmeralda.

Amb tot, s’enduen a casa una nova i enriquidora experiència al seu palmarès i els records compartits del viatge a Palma.

Endavant i per molts més, equip!

Quines notícies vols veure:

0.1º C

Vent: 217 SW 5.7Kts, 6.1 Max

image description