El Club Nàutic l’Escala col·labora amb La Marató de TV3

  • 17/December/2022

El Club Nàutic l’Escala aporta el seu granet de sorra a La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular. Socis i usuaris de l’entitat navegaven per la coneguda campanya els dies 11 i 12 de desembre, el que ha permès recaptar 2.000 euros que aniran destinats íntegrament a la iniciativa solidària.

Una trentena de participants van poder gaudir de la vela lleugera i de creuer durant el cap de setmana. El dissabte, durant la Trobada de Velers La Ruta de l’Anxova, que va congregar fins a 14 tripulacions al mar d’Empúries i el diumenge, amb motiu de la darrera prova de la Trobada Open Tardor de vela lleugera.

La solidaritat vencia, així, el fred amb l’objectiu de col·laborar amb la salut cardiovascular, que és la primera causa de mort als països desenvolupats i es preveu que aquest tipus de patologies augmentin especialment entre les persones menors de 50 anys.

La recerca, en aquest cas, permetrà avançar en la prevenció, la reducció del temps de diagnòstic i la creació de tècniques quirúrgiques menys invasives així com tractaments a mida.

Quines notícies vols veure:

24.9º C

Vent: 0 N 0.0Kts, 22.0 Max

image description