Novetats en els serveis pel 2023

  • 7/Febrer/2023
  • Categoria: Port

Mantenir els serveis del Club al dia de les últimes tendències és clau perquè puguis accedir a tot el que necessites de la manera més senzilla i còmode sempre que ho necessitis.

Consulta les principals novetats i gaudeix sempre que ho necessitis del teu Club!

2022-club nautic-escala-Abonats-vela

L’App Nauticescala es renova per oferir-te més funcionalitats! La versió 2023 incorpora la gestió de reserves de material esportiu perquè sortir a navegar amb creuer, vela lleugera, rem de mar, caiac o stand up paddle sigui més fàcil que mai.

Recorda que l’App Nauticescala, a més, et permet estar sempre en contacte amb el Club de la manera més àgil, ja que incorpora un xat així com gestionar la teva informació personal i de la teva embarcació, consultar i descarregar les teves factures, obtenir informació dels productes i serveis contractats i signar documents i contractes online. Entre les seves funcionalitats, inclou la reserva d’amarradors i d’activitats esportives i socials, la targeta de soci virtual, així com la possibilitat de rebre ofertes especials.

Si encara no la tens, descarrega-te-la!

Que disposis sempre del millor servei wifi siguis on siguis de la instal·lació portuària és important.

És per això que enguany continuem treballant en la millora del servei amb la substitució de les antenes actuals per unes de noves equipades amb la darrera tecnologia WiFi 6. A més, s’ampliarà el nombre d’antenes, de manera que s’optimitzarà la cobertura i la velocitat.

2022-nauticescala-c_Poseidrone-Aeries, port

El sistema del pàrquing tarifat del Club renovarà els seus equips per tal d’oferir un millor servei i aquest s’ampliarà amb l’habilitació del pàrquing tarifat a la zona nord.

Amb aquest objectiu, s’incorporarà un nou caixer a la zona i s’implementarà un sistema de lectura de matrícules als dos espais que agilitzarà l’accés dels vehicles.

La taxa T0 d’ajudes a la navegació ve regulada pel R.D. legislatiu 2/2011 de 5 de setembre del Text Refós de la Llei de Ports de l’Estat i de la Marina Mercant i el seu fet imposable és la utilització del servei de senyalització marítima gestionada per l’Autoritat Portuària de Barcelona.

Aquesta taxa s’aplica a les embarcacions esportives i d’esbarjo que fan ús dels ports i l’han de fer efectiva els seus titulars. Els ports concessionaris, com és el cas del Club Nàutic l’Escala, està obligat a cobrar la Taxa T0 per compte de l’Autoritat Portuària, a qui posteriorment li ha de liquidar, és per això que a les tarifes portuàries cal afegir-hi aquest import.

La Taxa T0 afecta a les embarcacions d’eslora igual o superior a 9 metres a motor o igual o superior a 12 metres si són de vela:

    • Embarcacions amb port base espanyol: 9,12 €/any i m2
    • Embarcacions que no tenen port base espanyol: 0,025 €/dia i m2

No dubtis a contactar amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment.

El Club no seria el que és sense els socis i sòcies que en formen part i que en gaudeixen tant per sortir a navegar com per compartir bons moments amb altres usuaris. Sense tu, no seria el mateix, pel que si tens propostes o inquietuds ens encantarà rebre-les.

Fes-nos arribar els teus comentaris i suggeriments per telèfon, correu electrònic, a través del formulari de contacte web o bé l’App Nauticescala.

Contacta amb nosaltres, necessitem saber la teva opinió!

El principal canal de comunicació que el Club utilitza és el correu electrònic així com els butlletins que enviem mensualment i el sistema de missatgeria que ofereix l’App del Club. És per això que si actualitzes les teves dades, et demanem que ens ho facis saber.

Et recomanem, també, seguir les xarxes socials del Club (Instagram – Facebook – Twitter) per estar al dia de tot el que passa!

Quines notícies vols veure:

16.1º C

Vent: 247 WSW 3.3Kts, 7.1 Max

image description