Més de 250 socis i usuaris gaudeixen de la barbacoa hawaiana al Club

2022-nauticescala-barbacoa-social
2022-nauticescala-barbacoa-social
  • 17/July/2022
  • Categoria: Social

Ahir dissabte 16 de juliol, el Club recuperava un dels actes socials centrals de la temporada d’estiu després de dos anys: la barbacoa popular, que enguany es va celebrar amb temàtica hawaiana. Més de 250 socis i usuaris de l’entitat no es perdien la cita, que proposava gaudir d’una barbacoa de carn a la placeta situada davant la seu Social del Club i d’un concert del grup de rumba Merkado Negro.

2022-nauticescala-barbacoa-social

Jordi Roca, secretari de la Junta Directiva del Club era l’encarregat de donar la benvinguda als assistents a la barbacoa hawaiana, que va oferir, a més, una nova sorpresa: el sorteig de diverses entrades dobles per gaudir dels concerts del festival d’art i música a la Mediterrània Portalblau.

2022-nauticescala-barbacoa-social

Inaugurat el calendari social d’aquest estiu 2022 amb la celebració de la conferència de temàtica ambiental, el divendres 15 de juliol, i la barbacoa hawaiana, el Club es prepara ja per a les properes cites.

2022-nauticescala-barbacoa-social

El proper dia 5 d’agost serà escenari de l’acte d’entrega de premis de la segona edició del MedFoto, acte que marcarà la inauguració de les 43 imatges finalistes el primer concurs internacional de fotografia dedicat a la Mediterrània. El dia 6, acollirà la Diada del Soci, amb una proposta d’activitats de dia i un sopar a la nit per a tots els membres de l’entitat.

Quines notícies vols veure:

23.8º C

Vent: 240 WSW 4.9Kts, 8.7 Max

image description