El Club Nàutic l’Escala i Jotun Olympia Grup donen 1.000 euros a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple

2022-nauticescala-Mullat-social
2022-nauticescala-Mullat-social
  • 28/July/2022
  • Categoria: Social

Avui, dijous 28 de juliol, el Club Nàutic l’Escala i Jotun Olympia Grup, empresa col·laboradora de l’entitat, han fet entrega del donatiu de 1.000 euros recaptat en benefici de la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

El lliurament ha tingut lloc a la Seu Administrativa del Club i ha reunit el president de l’entitat Narcís Carreras, la responsable de comunicació i campanyes a Girona de la Fundació FEM Montse Prats, Carles Bech, en representació de Colors Olympia Grup; Albert Macià, com a representant de la marca de pintures Jotun; Raimon Roca, director gerent del Club i Xavi López, director esportiu de l’associació.

2022-club nautic-escala-Mullat-abonat-vela lleugera

Els 1.000 euros que s’han lliurat avui són fruit de la solidaritat de la cinquantena de persones que van participar a la jornada esportiva Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple celebrada al Club el diumenge 10 de juliol i l’aportació que cada any realitza l’empresa col·laboradora del Club Jotun Olympia Grup.

Gràcies a aquests donatius, la Fundació FEM és a punt d’obrir les portes d’un nou espai d’atenció integral a les persones que pateixen aquesta malaltia a Salt destinat a ampliar els serveis que ofereix a aquest col·lectiu a les comarques gironines. A través del nou centre, la Fundació FEM continuarà treballant amb l’objectiu d’aturar l’impacte de la malaltia i oferir un millor acompanyament a les persones amb esclerosi múltiple i les seves famílies.

Quines notícies vols veure:

24.1º C

Vent: 228 SW 4.7Kts, 8.7 Max

image description