Una vintena de pescadors a la Trobada de Pesca més estiuenca del Club

2022-nauticescala-Pesca-31
2022-nauticescala-Pesca-31
  • 30/July/2022
  • Categoria: Pesca

Avui, dissabte 30 de juliol, ha tingut lloc, la Trobada de Pesca Social més estiuenca del Club, organitzada per delegació de l’Associació Catalana per a una Pesca Responsable. Una vintena de pescadors, distribuïts en vuit tripulacions participants no s’han volgut perdre la cita, que com la resta que es celebren a l’entitat escalenca contribueix a la preservació de les espècies més vulnerables col·laborant en la investigació de l’evolució de les diferents espècies que habiten a la Mediterrània. La mesura i les coordenades de les captures obtingudes, s’entregarà per integrar-se en un estudi que s’està realitzant per part de la Generalitat de Catalunya sobre la seva evolució.

La jornada ha començat ben d’hora, a les 7 h del matí amb un esmorzar. Les embarcacions han sortit del port al voltant de les 7:45 i han tornat cap a les 13 h després d’una sessió durant la que la meteorologia els ha acompanyat per tornar-se a trobar davant les instal·lacions de Marineria del Club. És allà on ha tingut lloc el control i la identificació de les captures, a més d’un pica pica i un sorteig de material de pesca ofert per l’empresa col·laboradora de la secció JJ Pesca Sport.

La Trobada de Pesca d’aquest mes de juliol ha acabat amb un dinar de la secció al Restaurant & Gastrobar Bol Roig durant el que els pescadors han pogut comentar la jornada. Amb aquesta cita, la secció s’acomiada fins a la propera Trobada, que tindrà lloc el proper dissabte 15 d’octubre.

2022 - Pesca
140 photos

Quines notícies vols veure:

23.3º C

Vent: 217 SW 4.1Kts, 8.7 Max

image description