Ambaixadors del Club: Marc Verdaguer, a l’Europeu de la classe Moth 2022

2022-nauticescala-Ambaixadors-marc-verdaguer
2022-nauticescala-Ambaixadors-marc-verdaguer
  • 2/August/2022
  • Categoria: Esport, Regates

L’ambaixador del Club Marc Verdaguer feia front a una de les seves cites clau del 2022. El regatista participava a l’Europeu de la classe voladora Moth 2022, que tenia lloc al Yacht Club de Carnac, França entre els dies 23 i 29 de juliol.

Un repte important per Verdaguer, que va navegar integrat en una flota de gairebé un centenar de regatistes procedents de tot Europa, però també d’indrets tan llunyans com Nova Zelanda o Austràlia, amb una nova embarcació que estrenava amb prou feines 20 dies abans de marxar a França.

2022-nauticescala-Ambaixadors-marc-verdaguer

El nou Moth d’en Marc és diferent al que tenia anteriorment. És més ràpid i més tècnic. Malgrat tot, el navegant completava el campionat, que es resolia amb 11 proves disputades, i ho feia “content amb alguns resultats parcials i sobretot amb alguns moments que encara no s’han plasmat en forma de resultats”.

“Ha estat un Europeu durant el que he descobert nous límits que no creia possible suportar. La nova embarcació té moltes possibilitats, es realment molt ràpid. Tinc clar que m ha faltat temps per adaptar-m’hi, i també al ritme de regata, ja que aquest any no he pogut participar a cap regata per diversos motius. Ara toca segur entrenant i solucionar alguns problemes de veles i pals detectats. També seguir volant i gaudint amb el nou barco.”

Endavant, Marc!

Quines notícies vols veure:

21.3º C

Vent: 207 SSW 4.8Kts, 6.1 Max

image description